دسر

طرز تهیه دسر جدیدشیر برنج مکزیکی

دسر جدید شیر برنج خوشمزه برای افطار

مواد لازم :

برنج ۱ پیمانه
شیر ۷ پیمانه
شیر عسلی نصف قوطی
چوب دارچین ۴ عدد
هویج ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه (دلخواه) ۱۰۰ گرم
کشمش یا مویز یک سوم پیمانه
کره ۲۰ گرم


طرز تهیه شیر برنج مکزیکی

ابتدا شیر رو داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین رو بهش اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت بذارید.
برنج رو باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش اومدن شیر، برنج رو اضافه کنید. اجازه بدید چندتا قل بخوره بعد حرارت رو کم کنید تا برنج بپزه و کاملا مغز پخت بشه. من از برنج ایرانی نو استفاده کردم. اگه شما از برنج دیگه ای استفاده میکنید، ممکنه نیاز باشه اول کمی برنج ها رو با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر رو اضافه کنید.
هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده رو اضافه کنید و اجازه بدید ده دقیقه دیگه بپزه.
وانیل رو به قابلمه اضافه کنید.
من نصف قوطی شیر عسل رو اضافه کردم. شما میتونید با توجه به ذائقه تون میزان شیرینی شو کم یا زیاد کنید.
شیر برنج رو خوب هم بزنید. در قابلمه رو ببندید، حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید یک ربع دیگه پخته بشن. بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید. اگه میخواید شیربرنجتون رژیمی باشه خامه رو حذف کنید.
دیگ شیر برنج رو داخل یک ظرف آب سرد بذارید و مرتب هم بزنید تا خنک بشه. در حین هم زدن چوب های دارچین رو هم دربیارید.
کره رو داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش ها رو تفت بدید.
کشمش رو به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید.
شیر برنج رو داخل ظرف در دار بریزید و بذارید یخچال تا کاملا خنک بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید