مواد لازم:
۱ بسته ۴۰۰ گرمی پنیر توفو
۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
½ پیمانه آرد ذرت
۱ قاشق چای خوری ادویه ترکیبی (رازیانه، میخک، دارچین و فلفل)
½ پیمانه پودر نان (یا پودر سوخاری)
نمک به مقدار لازم
روغن سبزیجات
دستور تهیه :
۱-پنیر را در قطعات مکعبی ۲ سانتیمتری خرد کنید.
دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران
۲-تخم مرغ ها را داخل ظرفی هم بزنید و به آن مقداری نمک اضافه کنید.
دستور تهیه توفو سوخاری غذای گیاهخواران
۳-داخل ظرف دیگری آرد ذرت و ادویه جات را با هم ترکیب کنید.
۴-در ظرف جداگانه ای پودر نان را بریزید.
۵-پنیرهای مکعبی را به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر نان بغلتانید. مطمئن شوید که تمام قسمت های پنیر با پودر نان آغشته شده اند.
۶-داخل تاوه روغن بریزید و پنیرها را داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شود. (هر طرف ۱ دقیقه یا کمتر) سپس از داخل تاوه بردارید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
۷-این غذا را گرم و همرا با سس سویا یا زنجبیل میل کنید.