غذای اصلی

طرزتهیه کناک کباب

مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
شیر ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
بادمجان دلمه ای ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۳ ق غ
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زیره سبز ۱ ق غ
پاپریکا ۱ ق غ
پنیر پیتزا رنده شده به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه:

* ابتدا سیب زمینی ها را پوست میگیریم و حلقه حلقه ای برش میزنیم و میپزیم.

* سپس بادمجانها را به صورت راه راه پوست میگیریم.

* بعد آنها را به صورت حلقه ای برش میزنیم و به مدت نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود.

* در این فاصله سیب زمینی ها پخته شده اند پس انها را آبکش میکنیم و در ظرفی میریزیم و له میکنیم بعد با کره مخلوط میکنیم . کره که ذوب شد شیر را اضافه میکنیم و با ویسک میزنیم تا پوره یکدست و لطیفی به ما بدهد ظرف پوره را کنار میگذاریم.

* بادمجانها را ابکش میکنیم و با یک دستمال حوله ای آنها را خشک میکنیم.

* و در روغن سرخ میکنیم …

* بادمجانهای سرخ شده را روی یک دستمال حوله ای قرار میدهیم تا روغن اضافی آن کشیده شود و کنار میگذاریم.

* پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم.

* بعد از کمی سرخ شدن گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت میدهیم.

* بعد از سرخ شدن گوشت گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای های خرد شده را اضافه میکنیم.

* بعد از کمی نرم شدن گوجه و فلفل دلمه ای ، ادویه ها را اضافه میکنیم ( فلفل- نمک – زیره سبز- پاپریکا) .

* نصفه لیوان ابجوش میریزیم و در تابه را میگذاریم تا گوشت بپزد.

* بادمجانها در ظرفی نسوز میچینیم .

* از مواد گوشتی روی بادمجانها میریزیم .

* روی مواد گوشتی را کاملا با پوره سیب زمینی میپوشانیم.

* و در آخر روی پوره را کاملا با پنیر پیتزای رنده شده پوشش میدهیم.

* ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا زمانیکه پنیرها برشته و طلایی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید