مواد لازم:
زردهتخممرغ: ۶ عدد
خامه فرمگرفته: ۴۰۰ گرم
شكر: ۲۰۰ گرم
شكلات ذوبشده: ۴۰۰ گرم
پودر كاكائو: ۵۰ گرم
ژلاتين: ۳ قاشق غذاخوري
آب سرد: يك ليوان
وانيل: يك دوم قاشق چايخوري
پودر فندق: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
روش تهيه:
ابتدا ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و داخل ظرف فلزي روي بخار آب قرار ميدهيم تا مايه ذوب و يكدست شود. زردههاي تخممرغ را با شكر و وانيل توسط همزن برقي خوب هم ميزنيم تا كاملا فرم گرفته و كرم و كشدار شوند. خامه صبحانه و شكلات را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و هم ميزنيم تا كرم گاناش تيره حاصل شود.
شكلات داغ را به همراه پودر كاكائو به مايه زرده اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط ميكنيم. ژلاتين و خامه فرمگرفته و پودر فندق را به مواد كرم اضافه كرده و تا آخر كار با همزن برقي و با درجه كند همزن هم ميزنيم. كرم را داخل قالب مورد نظر ريخته و ۶ تا ۸ ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.پس از اين مدت كرم را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با ميوههاي فصل تزئين ميكنيم.