Uncategorizedکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

کیک‌مقوی و خوشمزه این کیک در کشورهای عربی، ترکیه و یونان

مواد لازم برای تهیه کیک ارده و کنجد
کیک ارده و کنجد
سه چهارم پیمانه شکر
یک و نیم پیمانه آرد
یک هشتم قاشق چایی خوری نمک
یک و نیم قاشق چایی خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چایی خوری هل
یک چهارم قاشق چایی خوری جوش شیرین
نصف پیمانه ماست
نصف پیمانه ارده
دو عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل
نصف پیمانه روغن مایع
دو قاشق غذا خوری کنجد


طرز تهیه کیک ارده و کنجد
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند.

قالبتان را چرب کنید و روی آن را کمی کنجد بریزید.

آرد را الک کنید و آن را درون کاسه‌ای تمیز بریزید سپس بیکینگ پودر، جوش شیرین، هل و نمک را به آن اضافه کنید و موادتان را کاملا با هم، هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله لازم است که کاملا مواد با هم ترکیب شوند تا بکینگ پودر کاملا بین آرد پخش شود و حفره در کیک ایجاد نشود.

ارده را خوب هم بزنید تا یک دست شود. ماست را نیز هم بزنید و سپس آن را به ارده اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید.

میزان غلظت این مخلوط به غلظت ماست و ارده‌ای که انتخاب می‌کنید بستگی دارد.

شکر را درون یک کاسه تمیز بریزید سپس تخم مرغ‌ها و وانیل را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با همزن خوب هم بزنید.

روغن مایع را کم کم و به آرامی به موادتان اضافه کنید و آن‌ها را با همزن هم بزنید.

نیمی از آرد رو به مواد اضافه کنید و با کندترین دور همزن برقی آن‌ها را با هم هم بزنید فقط در حدی که با هم مخلوط شوند. می‌توانید برای این مرحله از لیسک هم استفاده کنید.

مخلوط ماست و ارده را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

نیم دیگر ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مواد را به داخل قالب انتقال دهید و قالب را حدود ۵۰ دقیقه درون فر بگذارید.

بعد از پخته شدن آن را از فر خارج کنید و درون ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید