مواد لازم :
یک فنجان کره ، نرم
دو فنجان شکر سفید
دو فنجان پوره سیب زمینی شیرین
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
چهار عدد تخم مرغ
سه فنجان آرد همه منظوره
دو قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک قاشق چای خوری دارچین
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک فنجان شکر شیرینی پزی
پنج قاشق چای خوری آب پرتقال
دو قاشق غذا خوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن نموده و دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
کره و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم میزنیم سپس سیب زمینی شیرین له شده و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آرد ، بکینگ پودر ، دارچین ، جوش شیرین ، جوز هندی و نمک را در یک کاسه الک میکنیم
سپس تخم مرغ هم زده شده را اضافه میکنیم و پس از آن مخلوط آرد را به تدریج اضافه کرده و هم زمان به هم میزنیم.
سپس مخلوط را در ظرف پخت ریخته و درون فر به مدت ۸۰ دقیقه قرار میدهیم .
برای لعاب نیز شکر را به آب پرتقال مخلوط کرده و روی کیک با یک قاشق پخش کرده و پوست پرتقال را رویش پخش میکنیم.