آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع غذا ساده با زیتون

چند نوع غذا از سر اشپز معروف بسیار ساده وخوش طعم

مافین زیتون

مواد لازم:

زیتون سبز و سیاه: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
آرد: ۳ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱۰ گرم
پنیر فتا: ۱۵۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
کره: ۱ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:

تخم مرغ ها، روغن و ماست را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید. هسته زیتون ها را جدا کرده و آنها را حلقه حلقه کنید و همراه با پنیر فتای خرد شده به مواد اضافه کنید. حفره های قالب مافین را با کره چرب کرده و داخل آنها را با مواد پر کنید. قالب را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را روی پنجره توری قرار دهید تا خنگ شوند. سپس سرو کنید.


کیش زیتون

مواد لازم خمیر:

آرد: ۲ پیمانه
ماست: یک دوم پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
روغن: ۹۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم رویی:

زیتون سبز و سیاه: ۱۵۰ گرم
پنیر فتا (خرد شده): ۱۰۰ گرم
پنیر چدار (رنده شده): ۵۰ گرم
پنیر ماتزرلا: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ پیمانه
شبت (خرد شده): ۸ عدد


طرز تهیه:

هسته زیتون ها را خارج کرده و از وسط دو نیم کنید. پنیر فتا، پنیر چدار، پنیر ریکوتا و شبت خرد شده را به آنها اضافه و مخلوط کنید.

طرز تهیه خمیر:

۱. تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

۲. یک قالب تارت اندازه متوسط را چرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و فشار دهید طوری که کف و لبه های قالب را بپوشاند. برای جلوگیری از بلند شدن خمیر، روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده و حبوبات و یا ورزنه های تارت قرار دهید تا سنگین شود. قالب را حدود ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر بپزد.

۳. پس از گذشت این زمان کاغذ روغنی و حبوبات و وزنه ها را برداشته و حدود ۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و قالب را از فر در آورید و اجازه دهید کراست تارت در قالب خنک شود. مخلوط زیتون از قبل آماده شده را روی آن لایه پخش کنید و تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید.

۴. قالب را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا روی تارت پخته و طلایی رنگ شود.


سالاد زیتون

مواد لازم:

زیتون سبز: ۱۵۰ گرم
زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
نخود (پخته): ۱ پیمانه
روغن زیتون: ۵ قاشق سوپ خوری
رب انار: ۱ قاشق سوپ خوری
سرکه: ۲ قاشق سوپ خوری
شکر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: یک دوم قاشق چای خوری
برگ جعفری (ریز خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری


 

طرز تهیه:

ابتدا هسته زیتون ها را جدا کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس نخود پخته را اضافه کنید. برای تهیه سس، روغن زیتون، رب انار، سرکه، شکر، نمک و برج جعفری ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

پیشنهاد:

به جای رب انار از آب انار هم می توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید