توصیه برای خوشطعم کردن برنج
۱. اگر میخواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوشطعم میشود و هم رنگ نمیگیرد.
۲. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجهفرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.
۳. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج میتواند طعم بهتری به آن بدهد.
۴. اگر میخواهید تهچین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ میشود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.
۵. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوشطعمتری را جلوی میهمانهایتان بگذارید.
خسته نباشید مرسی به خاطر این مطلب کاربردی
وای خیلی خوبه ساییتون
ببخشید، لینک مطلب درست کار
نمیکنه میشه راهنمایی کنید چطوری میتونم لینک رو به اشتراک بذارم؟
اقا خیلی وبسایتتون عالیه
ممنون که سایت مارا انتخاب کردید
خسته نباشید ممنون به خاطر این وبسایت فوق العاده
بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم
متشکرم از لظف شما که سایت مارا انتخاب کردید
بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم
بهترین وبسایتی که تاحالا دیدم.ازتون متشکرم
ممنون سپاسگزاریم
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از
دست اندرکاران وبسایت به این خوبی
سپاسگزارم
سلام متشکرم که سایت ما را انتخاب کردید.
وای خیلی خوبه ساییتون
سپاس