غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه غذا سنتی کرمانشاه

غذاهای محلی استان کرمانشاه که رنگ و لعاب دلفریب با طعم و مزه دلچسب

مواد لازم کِلانه:
• یک دسته پیچک (یا پیازچه)
• یک پیمانه ماست
• ۲ عدد تخم مرغ
• ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
• یک قاشق چایخوری جوش شیرین
• ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
• ۳ قاشق غذاخوری شکر
• ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
• ۴ پیمانه آرد
• نمک


طرز تهیه کِلانه:
در یک کاسه کوچک، روغن، تخم مرغ، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در کاسه دیگری، ماست، جوش شیرین، بکینگ پودر و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط روغن را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. آرد را تا زمانی به مایه اضافه کنید تا خمیر شود و دیگر به دست نچسبد. سپس، خمیر به دست آمده را به مدت ۴ ساعت در پلاستیک در دمای اتاق بگذارید تا اصطلاحا برسد. در این فاصله، پیچک ها را پاک کنید، بشویید و در صافی بریزید تا خشک شوند. فر را با دمای ۳۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر را با وردنه باز کنید. روی آن پیچک خرد شده بریزید. لبه های خمیر را جمع کنید. با قلم مو، زرده تخم مرغ را روی خمیر بمالید و حدود ۳۰ دقیقه داخل بگذارید تا سطح آن طلایی شود. اگر پیچک پیدا نکردید، می توانید از پیازچه استفاده کنید.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید