غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه کباب بستکی استان هرمزگان

کباب بستکی را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، و یا گوشت گاو

مواد لازم

گوشت گوسفند ۱ کیلو

پیاز ۲ عدد متوسط

نمک ۱ قاشق

لیمو عمانی خشک و پودر شده ۲ قاشق و یا ۱۰ عدد لیمو عمانی


ابتدا گوشت را به اندازه کوچک مخصوص کباب تکه تکه و آماده میکنیم و یک ساعت آن را در هوای آزاد قرار میدهیم ، سپس پیاز پوست کنده را روی گوشت رنده کرده و به آن اضافه میکنیم ، حتما پیاز را روی گوشت رنده کنید سپس گوشت و پیاز را خوب به هم میزنیم و به اصطلاح ور میزنیم ، سپس نمک را به آن اضافه کرده و دوباره عمل ور زدن را با دست انجام میدیم این کار را باید حدود ۱۰ دقیقه انجام داد . اگر قرار است برای آن شب سرو شود باید گوشت آماده شده را در یخچال قرار دهیم و سپس حدود دو ساعت قبل از کباب کردن اگر پودر لیمو دارید به آن اضافه کنید و دوباره آن را به هم بزنید تا پودر لیمو کاملا با گوشت مخلوط شود در غیر این صورت گوشت مخلوط شده با پیاز و نمک را در ظرفی کرده و داخل یخچال قرار دهید و هر وقت قرار است آن را کباب کنید دو ساعت قبل از آن پودر لیمو را با آن مخلوط کنید و خوب با دستان تمیز به هم بزنید البته منظور ما از هم زدن مخلوط کردن آن نیست بلکه باید با کف دستان خود گوشت و پیاز را با فشار به هم بزنید تا به اصطلاح آب بیاوردو خوب جا بیفتد.

اگر شما لیموی عمانی پودر شده ندارید و دانه های لیموی عمانی است آن را خرد کرده و با کمی آب مخلوط کنید و روی شعله ملایم قرار دهید که کمی جا بیفتد و آب آن کم شود سپس آن را به جای پودر لیمو با گوشتی که از قبل آماده کرده اید مخلوط میکنید.

گوشت ما آماده است تا برای کباب شدن بر روی آتشی زغالی که از قبل درست کرده اید قرار گیرد .

این غذا را بهتر است با لیموی تازه ، پیاز ، ریحان و سبزیجات تازه سرو شود

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید