کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک خانگی با آرد سمولینا

کیک خانگی خوشمزه در کنار یک فنجان چایی یا قهوه همیشه دلپذیره.

مواد لازم برای تهیه کیک خانگی سمولینا
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
آرد سمولینا ۳/۴ پیمانه
بکینگ پودر ۱.۵ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
وانیل یک قاشق چایی خوری
شکر یک پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
مغز پسته یا بادام(پودر شده) ۱/۲ پیمانه


طرز تهیه کیک خانگی سمولینا
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کرده و هر کدام رو در ظرف جداگانه ای می ریزیم. دقت کنید ظرف سفیده باید کاملا تمیز و خشک باشد. سفیده ها رو با همزن میزنیم تا کاملا پف کنن و فرم بگیرن.

شکر و وانیل رو به زرده ها اضافه میکنیم.

با همزن به خوبی میزنیم تا زمانی که کشدار و کرم رنگ بشن و دانه های شکر کاملا حل شده باشن.

حالا شیر رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.

روغن رو هم اضافه میکنیم و حدودا دو دقیقه مواد رو هم میزنیم. روغن در کیفیت نهایی کیک خیلی تاثیر داره؛ استفاده از یک روغن سبک و بدون بو مثل روغن هسته انگور خیلی بافت کیک رو بهتر میکنه.

مخلوط زرده رو به سفیده ها اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم فقط دقت کنید که از این مرحله نباید در هم زدن زیاده روی کنید، پس به محض مخلوط شدن مواد با هم، همزن رو خاموش کنید.

در ظرفی آرد رو الک کرده، بعد آرد سمولینا و بکینگ پودر رو به اون اضافه میکنیم. با همزن دستی مواد رو کاملا مخلوط میکنیم.

مخلوط آرد رو به مخلوط تخم مرغ ها اضافه میکنیم با همزن برقی به اندازه مخلوط شدن مواد هم میزنیم.

در نهایت پودر نارگیل و مغز پسته پودر شده یا بادام و یا مخلوط اون ها رو طبق سلیقه خودتون به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

قالب مورد نظرتون رو با کره چرب کنید و کمی آرد کف اون پباشید حالا مواد کیک رو داخل اون ریخته و در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم شده میذاریم. بعد از گذشت نیم ساعت مرتب چک کنید هر وقت کاملا پخت اون رو از فر خارج کنید. مدت زمان پخت به حرارت فر شما و سایز قالبی که انتخاب میکنید بستگی داره.

کیک رو از قالب خارج کرده و اجازه بدید کمی خنک بشه بعد اون رو برش زده و با یک فنجان نوشیدنی گرم میل کنید.


سمولینا محصول فرایند آسیابانی گندم دوروم می­‌باشد، که جهت تهیه انواع ماکارونی مورد استفاده قرار می‌گیرد


سمولینای حاصل از گندم دوروم علاوه بر کمیت دارای کیفیت پروتئینی بالایی نیز می­‌باشد، همچنین یکنواختی دانه و اندازه ذرات با حداقل مقدار نشاسته موجود در آن سبب آب‌گیری خوب حتی در طول دوره اختلاط جهت تولید پاستایی با خصوصیات شبکه پروتئینی قوی و الاستیک خواهد بود. زمانی که ماکارونی تولید شده با آرد سمولینا پخته شود، اولاً حداقل مقدار آب پخت از دست خواهد رفت، ثانیاً بافت آن تا قبل از زمان مصرف به صورت ثابت و یکنواخت باقی می­‌ماند. رنگدانه‌­های عمده موجود در سمولینا لوتئین­­ و زانتوفیل می­‌باشد که از خانواده کاروتنوئیدهاست.
این رنگدانه‌­ها با داشتن خواص آنتی اکسیدانی در کاهش بروز طیف وسیعی از بیماری‌ها موثر هستند که عبارتند از: پیشگیری از ابتلاء به سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، آب مروارید ، کاهش التهاب، کاهش تشکیل تومورهای پوستی، ریه، کبد و روده بزرگ. همچنین کاروتوئیدها با بهبود سیستم ایمنی بدن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید