آشپزی ملل

طرز تهیه خوراک مکزیکی

غذای مکزیکی بسیار خوشمزه و در عین حال ساده

مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سالسا ۱/۵ لیوان
لوبیا قرمز ۱ قوطی ( کنسرو ۵۰۰ گرمی )
* چیپس خلالی ۳ پیاله
خامه ۲ فنجان
زیتون سیاه خرد شده ۶۰ گرم
پیاز خرد شده ۱/۲ پیاله
گوجه فرنگی خرد شده ۱/۲ پیاله
پنیر چدار خرد شده ۲ پیاله

* چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده


طرز تهیه 
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.

۲- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .

۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.

۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید