مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سالسا ۱/۵ لیوان
لوبیا قرمز ۱ قوطی ( کنسرو ۵۰۰ گرمی )
* چیپس خلالی ۳ پیاله
خامه ۲ فنجان
زیتون سیاه خرد شده ۶۰ گرم
پیاز خرد شده ۱/۲ پیاله
گوجه فرنگی خرد شده ۱/۲ پیاله
پنیر چدار خرد شده ۲ پیاله
* چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده
طرز تهیه
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
۲- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .
۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.
۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.