مواد لازم برای ژیبابا
مرغ (سینه، ران یا بال) :یک کیلو
پیاز :یک عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
پودر سیر :کمی
سس مایونز :یک پیمانه
چیپس خلالی :یک بسته
طرز تهیه ژیبابا
مرغ ها را میشوریم، و می گذاریم آبش برود…با یک عدد پیاز خرد شده، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه دار میکنیم و میگذاریم دو سه ساعتی بماند تا ترد شود!
بعد مرغ ها را از این مایه در می آوریم..در سینی مخصوص فر که کمی چرب شده می چینیم..سس مایونز را با قاشق روی سطح مرغ ها میمالیم (سطحی که روی غذاست در واقع…بعد روی سس چیپس خلالی را می ریزیم و کمی با دست فشار میدهیم تا بچسبد .. و می گذاریم در فر برای یک ساعت با حرارات ۱۶۰-۱۷۰ درجه…
.