مواد لازم:
بادمجان دلمه ای بزرگ ۱ عدد
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق چایخوری
سس مارینارا ۶۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۵۰ گرم
برگ ریحان تازه ۱۴ گرم
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز
پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
پنیر چدار ۱۲۰ گرم
گوجه گیلاسی برای تزیین به مقدار کافی
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا از قبل گرم شود. روی سینی فر یک کاغذ مخصوص آشپزی قرار دهید.
بادمجان را به حلقه های با ضخامت ۲ و نیم سانتیمتر برش زده و یک قاشق چایخوری نمک روی بادمجان ها بپاشید. سپس اجازه دهید تا بادمجان ها ۲۰ دقیقه بمانند و عرق کنند. بادمجان ها را با دستمال تمیز پاک کرده و روی حلقه های بادمجان را روغن زیتون بمالید.
بادمجان هایی را که به این صورت تهیه کرده اید روی کاغذ روی سینی فر قرار دهید و سپس سینی را روی پنجره وسط فر قرار دهید تا بادمجان ها حدود ۲۰ دقیقه پخته و کبابی شوند. فر را خاموش نکنید!
در یک کاسه متوسط، سس مارینارا، پنیر پارمزان، یک قاشق چایخوری نمک، فلفل ها و سس مارینارا را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
بادمجان ها را از فر بیرون آورده و روی هر کدام از حلقه های بادمجان را یکی دو قاشق غذاخوری از مایه سس مارینارا و پنیر بریزید. سپس روی حلقه ها پنیر موتزارلا و پنیر چدار بپاشید. حلقه های گوجه گیلاسی را روی پنیر ها قرار دهید. دوباره سینی را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر پیتزاها آب شوند
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۴ تا ۶ نفر