کاناپس قارچ
مواد لازم برای ۱۰ نفر :
خمیر پیتزا ۳ عدد
کره ۶۰ گرم
پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
آرد ⅓ پیمانه
شیر ½ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
پنیر پیتزای رنده شده ۵۰۰ گرم
آویشن به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده و پیازچه را در آن تفت می دهیم.
سپس قارچ ها را شسته و لایه لایه می کنیم.
آنگاه قارچ را به پیازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
مواد را از روی حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
آنگاه شیر را به آن اضافه می کنیم و مجددأ روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
زمانی که مواد به حالت غلظت رسید، از روی حرارت برمی داریم.
سپس سینی فر را به روغن آغشته کرده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.
روی خمیر پیتزا ابتدا مواد را ریخته و به یک میزان پهن می کنیم.
سپس رویش آویشن پاشیده و در آخر پنیر پیتزا می پاشیم .
سپس کاناپس قارچ را در فر که از قبل گرم کرده ایم ،
به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی فارنهایت قرار میدهیم تا بپزد
و پنیر پیتزای آن آب شده و طلایی رنگ شود.