آشپزی ملل

طرز تهیه انواع غذا های جدید با بادمجان

طرز تهیه غذا با بادمجان که واقعا خوشمزه و بی‌نظیر و متنوع

کاپوناتا سیسیلی بادمجان

مواد لازم 

۱ بادمجان بزرگ

۱ پیاز بزرگ خرد شده

۳ تا ۴ ساقه کرفس، خرد شده

۳ تا ۴ گوجه‌فرنگی (یا یک قوطی کوچک)

۱ قوطی کوچک هندوانه‌ی کوهی

۱/۴ فنجان زیتون سیاه خردشده

۲ قاشق غذاخوری شکر

۴ قاشق غذا خوری سرکه

روغن زیتون برای سرخ کردن

نمک کوشر / پودر فلفل تازه برای بهبود طعم و مزه‌ی غذا


 طرز تهیه

– بادمجان را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و آن‌ها را در روغن داغ به مدت حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و کمی قهوه‌ای شوند، سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

– پیاز را در همان روغن سرخ کنید؛ وقتی پیاز قهوه‌ای طلایی شد، کرفس و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

– اجازه بدهید مواد روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.

– هندوانه‌ی کوهی و زیتون را اضافه کنید.

– بادمجان را به این مخلوط اضافه کنید.

– در یک کاسه‌ی مخصوص مایکروویو، شکر را به سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید.

– به مدت ۳۰ ثانیه آن‌ها را در مایکروویو رارت بدهید، و این ترکیب گرم را به بادمجان اضافه کنید.

– درب تابه را بگذارید و به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه روی شعله‌ی متوسط آن‌ را حرارت بدهید و هر از گاهی آن را هم بزنید


. کاری بادمجان و زنجبیل

مواد لازم 

بادمجان‌های ریز ۲۰۰ گرم

۱ عدد پیاز

خمیر زنجبیل و سیر ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی ۲ عدد

نارگیل (رنده شده) ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل چیلی یک قاشق غذاخوری

پودر گشنیز ۱ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن

دانه‌ی خردل ۱/۴ قاشق چایخوری

تخم شنبلیله ۱/۴ قاشق چایخوری

چیلی قرمز ۴ عدد

لوبیای سیاه

برگ کاری ۲ قاشق

آب تمبر هندی ۱/۴ فنجان

شکر زرد یک تکه‌ی کوچک

کاری بادمجان و زنجبیل

نمک به میزان لازم


طرز تهیه 

– روغن را در یک تابه گرم کنید و به مدت ۲ دقیقه پیاز و نمک را در آن تفت بدهید.

– سپس خمیر سیر و زنجبیل، زردچوبه، گوجه‌فرنگی، نارگیل رنده شده، پودر چیلی و پودر گشنیز را اضافه کنید.

– در تابه را بگذارید و آن را به مدت ۲ دقیقه طبخ کنید.

– پس از آن‌که شعله را خاموش کردید و کمی صبر کردید تا خنک شد، آن را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

– روغن را در یک تابه گرم کنید، بعد دانه‌های خردل، دانه‌های شنبلیله، چیلی قرمز، لوبیای سیاه (اختیاری)، برگ‌های کاری را در آن بریزید و خمیر آماده شده از پیاز، گوجه‌فرنگی و نارگیل را به آن اضافه کنید.

– مواد را خوب مخلوط کنید، درب ضرف را روی آن بگذارید و اجازه بدهید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه‌ی دیگر هم بپزد.

– آب تمبر هندی را اضافه کنید، هم بزنید، سپس شکر زرد را اضافه کنید.

– هنگامی که به جوش آمد، بادمجان‌های کوچک سرخ شده و نمک را اضافه کنید، آن‌ها را خوب مخلوط کنید، و چند دقیقه‌ی دیگر هم صبر کنید تا کمی بیش‌تر بپزد.


موساکای گوشت و بادمجان

مواد لازم 

۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

چهار عدد بادمجان

نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده

دو پیمانه قارچ اسلایس و بخارپز شده

یک پیمانه فیله گوجه‌فرنگی

دو عدد تخم‌مرغ

سه قاشق غذاخوری شیر

نصف پیمانه پیازچه ساطوری شده

نصف پیمانه جعفری ساطـوری شده

دو قاشق سـوپخـوری پیاز داغ

یک پیمانه سس سفید

-یک پیمـانه پنـیر موزارلا

نصف قاشق چایخوری پودر آویشن و دارچین

نصف قاشق چایخوری پودر سیر

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری زردچوبه

نمک و روغن به میزان لازم


 طرز تهیه

بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و سرخ میکنیم.

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ و کمی روغن تفت میدهیم.

سپس قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیازچه، جعفری، نمک و ادویه ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.

در انتها سس سفید را اضافه میکنیم.

در مرحله بعد در یک ماهیتابه دیگر یک لایه بادمجان سرخ شده را کنار هم میچینیم و کمی پنیر موزارلا را روی آن میپاشیم.

تمام مواد گوشتی را روی بادمجان ها پخش کرده و مابقی پنیر را روی آن میریزیم، یک لایه بادمجان دیگر روی آن قرار داده و روی حرارت میگذاریم.

تخم مرغها، شیر، کمی نمک و فلفل سیاه را روی موسکا می پاشیم و در تابه را بسته تا روی حرارت بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید