سالاد اندونزی
مواد لازم :
سیب زمینی نیم کیلو
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
نخود فرنگی پخته ۲۰۰ گرم
کالباس ۳۰۰ گرم
خیار شور ۳۰۰ گرم
سس مایونز به میزان لازم
گل کلم پخته شده ۳۰۰ گرم
هویج پخته شده ۲۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.
سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.
سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت، سالاد را مصرف نمایید.
سالاد مرغ
موادلازم :
سینه مرغ یک عدد کامل
قارچ نیم کیلو
چیپس خلال یک بسته
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
سس مایونز به مقدار دلخواه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را می پزیم و ریشریش میکنیم.
سپس آنرا با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و آنرا تفت میدهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود، فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود.
کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و آن را کنار میگذاریم.
سپس قارچ را با حرارت زیاد میپزیم تا آب آن خشک شود. برای اینکه رنگ قارچ تیره نشود، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه میکنیم و با کمی نمک میپزیم.
اگر به قارچ، دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید خوش طعم میشود.
وقتی آب قارچ کاملا خشک شد، کمی روغن زیتون اضافه میکنیم و آنرا کمی تفت میدهیم.
مرغ پخته شده، قارچ و چیپس خلال را با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آن اضافه میکنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه خودتان دارد.
سالاد ماکارونی با ماست چکیده
مواد لازم:
ماکارونی پیچ رنگی ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱عدد
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ۱عدد
پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
سس مایونز یک دوم پیمانه (در صورت دلخواه)
ماست چکیده یک پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرف مناسبی آب بریزید؛ یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد، ماکارونی را اضافه کنید.
بعد ازاین که ماکارونی ها مغز پخت شد، آبکش کرده و ۲ قاشق روغن زیتون را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به هم نچسبد.
ماست چکیده، خامه، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید بزنید تا یک دست شود.
ماکارونی، پیازچه و فلفل دلمه ای رنگی را با سس مخلوط کنید.
در آخر گوجه فرنگی فیله شده خرد شده را اضافه کنید.
سالاد را در ظرف ریخته و روی آن را تزئین کنید.
در صورت استفاده از سس مایونز آن را با ماست چکیده و خامه مخلوط کنید.
سالاد گریپ فروت
مواد لازم:
گریپ فروت درشت ۶ عدد
مغز گردوی درشت خرد شده ۱ فنجان
شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون نصف فنجان
نمک به مقدار کم
کاهوی گرد مخصوص سالاد ۱ عدد
طرز تهیه:
گریپ فروت را پوست کنده و پر کنید. با قیچی سر پرها را ببرید. دقت کنید بدون له شدگی پوست آنها را بگیرید.
برگهای کاهو را بشویید و خشک کنید و کف و دور ظرف گود مناسبی بچینید.
پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم بریزید. گردو را روی آن بپاشید، دو سه پر از گریپ فروت را له کنید و از صافی رد نمایید.
آب آن را با شکر و کمینمک و روغن زیتون مخلوط نموده و موقع صرف سالاد روی آن بریزید.
سالاد کولسلا
مواد لازم:
کلم سفید خلال خردشده ۲۵۰ گرم
۱ عدد کوچک پیاز خلال خردشده
فلفل دلمه ای سبز خردشده ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز خردشده ۱ عدد متوسط
هویج رنده شده۱عدد بزرگ
۵۰ گرم حبه انگور
۶قاشق غذاخوری ماست کم چرب پاستوریزه
۱قاشق غذاخوری سس فرانسوی کم چرب
طرز تهیه:
کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزیجات اضافه کرده وهم بزنید. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید
مواد لازم برای سس فرانسوی:
۲قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳قاشق غذاخوری سرکه
یک دوم قاشق چایخوری پودر خردل
یک دوم قاشق چایخوری شکر
نمک وفلفل به مقدارلازم
طرز تهیه سس:
تمام مواد را با هم بهخوبی مخلوط کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.