سالاد تره بار کبابی
مواد لازم
۲-۳ عدد بادنجان قلمی ۷-۸ عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز
۷-۸ عدد پیاز متوسط
۱ بته سیر سبز
۳-۴ عدد فلفل سبز تند
۷-۸ عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز
یک پیمانه جعفری یا گشنیز ، ساطوری درشت
۱ پیمانه بادام ،
یک قاشق مرباخوری زیره
۲ عدد لیمو ۳ قاشق سرکه انگور دو سوم پیمانه روغن زیتون نمک
طرز تهیه
فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادنجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و ۴۵ دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را ۲۰ دقیقه و فلفل سیز تند و سیر را ( با ساقه سبز) ۱۰ دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادنجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادنجان در ظرف سالاد بپیچید .
سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .
تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .
سالاد پنیر کبابی یا هالومی
پنیر کبابی یا هالومی برای اولین بار در قبرس تولید شد. این پنیر دارای طعم منحصر به فردی است که قابلیت کبابی شدن هم دارد.از این پنیر میتوان به صورت سوخاری شده به عنوان پیش غذا و باربیکیو پنیر به همراه غذا استفاده کرد و طعم بسیار لذیذی دارد.
مواد لازم:
گوجه فرنگی خرد شده ۴ عدد متوسط
خیار خرد شده ۳ عدد
فلل دلمه خرد شده ۱ عدد
زیتون ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ¼ پیمانه
آب لیمه تازه ۱ قاشق غذا خوری
پنیر کبابی ۲۴۰ گرم
کاهو نصف یک عدد کاهوی کامل
تن ماهی یا فیله ی مرغ یا گوساله ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
یک کاسه ی بزرگ بردارید و گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه زیتون درون ان بریزید.حالا یک قاشق غذا خوری از اب لیمو و یک قاشق غذا خوری از روغن زیتون را همراه نمک و فلفل درون ان بریزید و به طوری که گوجه ها له نشوند سالاد را با هم مخلوط کنید.
حالا نوبت به درست کردن پنیر ها میرسد.
پنیر هارا با ضخامت ۱ سانت الی ۲ سانتی متر برش بزنید و توجه داشته باشید که تکه های پنیر خیلی نازک نشوند.
حالا یک ماهیتابه تفلون نچسب را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کاملا داغ شود . سپس تکه های پنیر کبابی را داخل تابه ریخته و ان را طوری بپزید که دو طرف پنیر طلایی رنگ شود.
تن ماهی را داخل اب بگذارید تا بجوشد. سپس از ظرف خارج کرده و روغنش را جدا کنید.
حالا ظرفی که میخواهید سالاد را در ان سرو کنید بردارید و کف ان را کاهو بگذارید و مخلوط گوجه و فبفل دلمه و خیار و زیتون را درون ان بریزید و ماهی( یا یله ی مرغ یا گوساله) را لا به لای سالادد بریزید و در نهایت پنیر را در سالاد ریخته و اب لیمو و روغن زیتون باقی ماده را به همراه مقداری نمک و فلفل روی سالاد بریزید و سالاد را هنگامی که پنیر ها هنوز گرم هستند سرو کنید و نوش جان کنید.
پنیر کبابی را میتوانید با هر سبزیجات و موادی که میخواهید سرو کنید هم چنین میتوانید پنیر را به صورت گریل شده نیز بپزید به صورتی که پنیر را به ضخامت یک سانت برش بزنید و هر طرف ان را حود دو الی سه دقیقه گریل کنید.
سالاد تن ماهی و هالومی
نوع دیگری از سالاد با پنیر کبابی هم وجود دارد که در این روش سبزیجات هم کبابی هستند.
مواد لازم :
پنیر کبابی ۲۲۵ گرم
کدو ۲ عدد
باقالی ۱۰۰ گرم
گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
موسیر ۲ عدد
کاژاریس ۱ قاشق غذاخوری
ارگانو نصف دسته
جعفری نصف دسته
طرز تهیه
ظرفی بردارید و درون ان بریزید. وقتی اب به جوش امد، باقالی هارا به ان اضافه کنید و ۵ الی ۷ دقیقه صبر کنید تا باقالی ها نرم شوند . وقتی نرم شدند و پختند ان هارا با اب سرد اب کشی کنید و پوستشان را جدا کنید.
حالا کدو هارا به صورت نازک ورقه ورقه کنید. پنیر را با ضخامت ۱ سانتی متر برش بزنید.گوجه ها را هر کدام را از وسط نصف کنید و موسیر را حلقه حلقه کنید. ارگانو و جعفری را خرد کنید.
ماهیتابه ی تفلون نچسب را روی حرارت بگذارید و روغن زیتون را درون ان بریزید و صبر کنید تا تابه گرم شود.
سپس کدو های ورقه ورقه شده و پنیر برش زده شده را درون تابه بریزید و نمک و فلفل سیاه را به ان اضافه کنید و مواد را درون تابه تفت دهید تا سرخ شوند. مواد را از تابه خارج کنید و درون ظرف دیگری بریزید.
ظرفی که میخواهید سالاد را در ان سرو کنید بردارید و موسیر و گوجه و باقالی را با هم مخلوط کنید و درون ظرف بریزید . سپس جعفری و ارگانو را به همراه کدو و پنیر روی ان بریزید و در نهایت کارپاریس را روی سالاد بریزید و تا وقتی پنیر ها گرم هستند ن
سالاد گوجه فرنگی کبابی
این سالاد برای شب های بهاری و تابستانی می تواند یک شام سبک و خوش طعم باشد.
مواد لازم
گوجه فرنگی مینیاتوری ۱۲ عدد
سیر رنده شده ۲ عدد درشت
روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق مرباخوری
پنیر فتا ۵۰۰ گرم
سبزی ریحان : کمی
نمک و فلفل :: به اندازه کافی
طرز تهیه
فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، بچینید.
قسمت برش زده را به طرف بالا قرار دهید.
روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.
گوجه فرنگی را به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.
گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.