نان گرد شکم پر
مواد لازم خمیر جادویی
آرد شیرینی ٣ لیوان تقریبا
تخم مرغ ١ عدد
شیر یا اب ولرم١ لیوان( من شیر زدم)
روغن مایع ۶ ق غ
پودر خمیر مایه ١ ق م
نمک ١ قاشق چایخوری
شکر ٢ قاشق چایخوری
طرزتهیه
١ قاشق چایخوری شکر را شیر ولرم (در حدی که انگشت نسوزه ) بزنید و پودر خمیر مایه را روی آن بپاشید
١٠ تا ١۵ دقیقه با درپوش کنار بگذارید تا کاملا پف کنه. بعد ٣ قاشق غذاخوری آرد بهش بزنیدو کنار بگذارید.
تخم مرغ و بقیه شکر و نمک را با همزن بزنید. مایع خمیر را اضافه کتید.
٢/۵ لیوان آرد را یک جا اضافه کنید و آنقدر ورز بدید یا ١٠٠ مرتبه بکوبید تا چسبندگی خمیر گرفته شه و خمبر به دست تمیز خشک نچسبه.
نکته :
اگر نمیخواین نان شیرین باشه شکر نریزید کمی نمک به خمیر اضافه کنید
داخل این نان به دلخواه از پوره سیب زمینی یا قارچ پنیر و با سبزیجات دیزاین کرد اگر شیرین کردید با خامه یا کرم پر کنید
روی میز بقیه آرد را قاشق قاشق اضافه کرده و ورز می دیم. بعد جمعش کرده و داخل ظرف بزرگ چرب شده میگذاریم.
خمیر جادویی جزو بهترین خمیرهاست. میشه تا ٣ روز داخل یخچال نگهش داشت و هر وقت نیاز بود درست کرد.