سالاد ذرت و انبه با سس کاری
مواد لازم(۶ نفر)
۴ خوشه بلال متوسط
۲ تا ۳ عدد انبه بزرگ
یک عدد پیاز قرمز متوسط
یک قاشق چایخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
یک قاشق چایخوری شکر
نصف قاشق چایخوری پودر کاری
نصف قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
۱. دانه های ذرت را جدا کنید تا به اندازه دو پیمانه دانه ذرت داشته باشید. انبه ها را پوست بکنید. هر انبه را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. پوست پیاز را بگیرید و آن را به شش قاچ تقسیم کنید. البته تا انتها برش ندهید تا به صورت گل شش قاچ شده از ریشه به هم چسبیده باقی بمانند.
۲. تابه را روی شعله متوسط بگذارید. یک قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و ۲ یا ۳ دقیقه بعد که روغن داغ شد، دانه های ذرت را اضافه کنید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه هم بزنید تا دانه های بلال طلایی شوند. دانه ها را در شش کاسه جداگانه بریزید.
۳. در یک کاسه متوسط، تکه های انبه و پیاز را با هم مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. برای کباب کردن، تکه های انبه را سه دقیقه روی توری کباب پز بگذارید تا طلایی شوند. پیاز را نیز ۵ تا ۶ دقیقه کباب کنید تا قهوه ای شود. انبه و پیاز کبابی را داخل کاسه بریزید.
۴. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک آب لیمو ترش، شکر، پودر کاری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سه قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس را به مخلوط انبه اضافه کنید و خوب هم بزنید.