Uncategorizedسس و ترشی ها

طرز تهیه دو نوع سس خوشمزه‌ و لذیذ

سس قارچ برای انواع استیک ، پاستا ، سیب زمینی ، شنیسل و ساندویچ و سس انبه

 سس قارچ با خامه و پنیر 

مواد لازم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

قارچ: ۶۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

خامه صبحانه: ۱ پاکت

شیر: ½ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر موزارلا: ۵۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

جعفری ساطوری خرد شده: ۵۰ گرم (اختیاری)


طرز تهیه

برای درست سس قارچ با خامه و پنیر برای انواع استیک و پاستا و …ابتدا قارچ‌ها را بشورید و ورقه‌ای خرد کنید و سپس کره و روغن (یک قاشق چایخوری روغن برای این‌که کره نسوزد) را در یک تابه بریزید. کره که گرم شد قارچ‌ها را در کره تفت دهید تا آب آن کشیده شود. وقتی قارچ‌ها سبک و طلایی شدند سیر ریز رنده شده را اضافه کنید. کمی که بوی سیر بلند شد خامه را اضافه کنید (سیر نباید سرخ شود). برای این مقدار قارچ ۱ پاکت خامه صورتی کافی است اما اگر پر خامه‌تر دوست دارید ½ پاکت دیگر اضافه کنید.

روی شعله ملایم گاز خامه را با قارچ مخلوط کنید تا سس یکدست شود. حالا شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس قوام پیدا کند. وقتی سس یکدست و صاف شد به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و فلفل قزمز به همراه پنیر پیتزا یا همان موزارلا رنده شده اضافه کنید. خوب سس را هم بزنید تا پنیر آب شود و با گرمای سس ذوب شود. سس قارچ کمی بعد از پخت سفت می‌شود پس اجازه ندهید زیاد غلیظ و سفت شود. سس قازچ را به صورت داغ با هر غذایی که دوست دارید سرو کنید و در صورت دلخواه مقداری جعفری ساطوری خرد شده روی سس قارچ بریزید.


سس انبه 

مواد لازم

دوسوم لیوان سرکه سفید

یک لیوان سرخالی آب سرد

نمک و فلفل قرمز یک ق غ

پودرانبه یک ق غ


طرز تهیه

در قابلمه کوچکی سرکه سفید و  آب سرد ونمک و فلفل قرمز رو با یک قاشق غذاخوری پر پودرانبه مخلوط و خوب هم میزنیم تا صاف بشه،سپس روی حرارت کم می گذاریم ومرتب هم میزنیم تاوقتی یکی دوتا جوش بزنه.حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا سردبشه.

وقتی می مونه سس غلیظ میشه اما درمجموع این سس خیلی غلیظ نیست»

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید