اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ با نان باگت
مواد لازم (برای ۶ نفر)
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم مکعبی و ریز خرد شده
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای سبز و قرمز: هر کدام نصف و مکعبی خرد شده
سیر: ۲ حبه ریز رنده شده
پیاز: ۲ عدد متوسط ریز و ساطوری خرد شده
لیموترش: ½ یک عدد لیموترش تازه
نمک، فلفل پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
سس سیر یا هر سسی که طعم آن را میپسندید: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد کنید و تفت دهید. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید تا رنگ پیازها طلایی شود. پیش از آنکه طعم زردچوبه تلخ شود تکههای مرغ مکعبی و ریز خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه رنگ تکههای مرغ تغییر کرد و سفید شد ۲ حبه سیر ریز رنده شده را اضافه کنید. مقداری سیر را با سایر مواد تفت دهید. بلافاصله بعد از اینکه بوی سیر سرخ شده نمک به همراه فلفل سیاه و قرمز، آویشن و پودر فلفل پاپریکا را اضافه کنید.
قارچهای خرد شده را کمی در کره و فلفل سیاه تفت دهید و سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. کمی که تفت خورد فلفلهای دلمهای رنگی مکعبی خرده شده را اضافه کنید و نصف یک عدد لیموترش یا لیمو سنگی تازه را روی تمام مواد بچکانید.
در تابه رو بگذارید و شعله گاز را ملایم کنید تا تمام مواد با هم بپزند. برای پخت مواد داخل اسنک پیتزایی مرغ و قارچ مجلسی بیست تا بیست و پنج دقیقه زمان کافی است. برای درست کردن این اسنک از هر نوع نانی که دوست داشته باشید میتوانید استفاده کنید برای مثال نان باگتی که از عرض و به صورت گرد برش زدهاید، نان تست، نانهای مخصوص پنینی و سایر نانها.
برای درست کردن اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ با نان باگت، نانها را از طول، مثل وقتی که میخواهید ساندویچ درست کنید، برش بزنید.
مقداری از خمیر داخل باگت را بردارید اما زیاد آن را خالی نکنید. میتوانید خمیر را هم برندارید و کمی با دست آن را به سمت پایین فشار بدهید. کف نان باگت را با با سس سیر یا هر سسی که دوست دارید کمی مرطوب کنید و بعد مواد مرغ و قارچ را اضافه کنید.
روی این مواد سس بشامل و در صورت دلخواه برشهای گرد گوجه فرنگی (اختیاری است) بعد پنیر پیتزا و روی پنیر هم مقداری پودر آویشن بپاشید. فر را روشن کنید و روی درجه ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. وقتی که فر گرم شد اسنک مرغ و قارچ مجلسی را داخل سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید.
به محض اینکه پنیر آب شد اسنک خانگی پیتزایی مرغ و قارچ آماده است. ده دقیقه برای آب شدن پنیر کافی است. در دو دقیقه پایانی گریل فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود. این اسنک خوشمزه را گرم میل کنید.
طرز تهیه سس بشامل
برای درست کردن سس سفید یا سس بشامل یک قاشق کره و یک قاشق آرد همه منظوره را با هم به مدت یک دقیقه تفت دهید. یک لیوان شیر را کم کم به این مواد اضافه کنید تا مواد سس گوله نشود و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد. در مرحله بعد ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید. اگر احیانا سس بشامل سفت شد بعد از ده دقیقه دو سه قاشق شیر به آن اضافه کنید
اسنک کالباس
نان تست یک بسته
کالباس نیم کیلو
سس مایونز به میزان لازم
خیارشوربه میزان دلخواه
گوجه فرنگی ….
پنیر پیتزا….
کاهو….
هر کدام از مواد را به اندازه کافی استفاده نمایید !
طرز تهیه
همه مواد را خرد کنید و نان ها را به شکل مثلث برش بزنید. مقداری از سس مایونز را روی یک لایه از نان بکشید و به ترتیب کالباس ، گوجه فرنگی ، خیار شور ، کاهو و پنیر پیتزار را روی نان بچینید و روی لایه آخر یک برگ دیگر کالباس قرار دهید
نیمه بعدی نان را روی آن قرار دهید.دستگاه را روشن کنید و دیواره بالا و پایین دستگاه را چربکنید و پس از داغ شدن اسنک ها را داخل آن بگذارید تا پخته شوند.
اسنک تخم مرغ
مواد لازم (برای ۱۰ الی ۱۲ اسنک مثلثی:)
تخم مرغ ۵ عدد
کره ۵۰ گرم
نان تست ۱۰ الی ۱۲ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو آب پز کنید تا خوب سفت بشن
بعد از پختن، پوست بگیرید .تخم مرغ ها رو رنده کنید.تخم مرغ رنده شده رو با کره و پنیر پیتزا و نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
خوب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط بشن. پنیر پیتزا رو میتونید به دلخواه بیشتر استفاده کنید.
بعد روی هر نون مقداری از مواد تخم مرغی بریزید.
یه نون دیگه روی مواد بذارید و ساندویچ ها رو در دستگاه ساندویچ ساز داغ شده قرار بدید.
در دستگاه رو آروم ببندید. لازم نیست زیاد فشار بیارید، اول آروم روی نانها بذارید کم کم که دستگاه نونها رو گرم میکنه بستن درش راحت تر میشه.
بعد از بستن در حدود ۳-۴ دقیقه بذارید ساندویچ ها تست بشن.
اگه لازمه بهش بیشتر زمان بدید تا روی نونها هم طلایی تر بشه.
از ساندویچ میکر در بیارید و با سبزیجات دلخواه سرو کنید.
اسنک رژیمی
مواد لازم :
نان تست رژیمی یک عدد
ژامبون بدون چربی یا کم چرب ۶۰ گرم (حدود چهار ورق)
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک به میزان لازم
پنیر لبنه به میزان لازم
طرز تهیه
یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید. بچهها هم از این اسنک استقبال میکنند و عصرانه سالم وخوبی برای بچهها محسوب می شود.
– تستها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبونها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید.
– کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخممرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کردهاید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید.
– مخلوط تخم مرغ و پنیر را مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید. پس از آن، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، مخلوط را هم بزنید و دوباره آن را مدت ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا کاملا پخته شود.
– مخلوط پنیر و تخممرغ را روی ژامبونها بریزید و اگر دوست داشتید، قبل از سرو، کمی نمک روی آن بپاشید.
اسنک قارچ و جعفری
غذاهای سریع یکی از انواع غذاهای مورد توجه خانم های کارمند هستند. یکی از این غذاهای سریع و خوشمزه، اسنک قارچ و جعفری است.
مواد لازم
قارچ ۲۵۰ گرم
سیر ۵ حبه
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نان تست ۱۰ عدد
جعفری خرد شده ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
روغن زیتون را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سیرهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سیرها نرم شوند.
قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و به سیر اضافه نمایید ، حرارت را را زیاد کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس جعفری خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نان های تست را داخل سینی فر بچینید ، حرارت بالای فر را روشن کنید و سینی را داخل فر قرار دهید تا نان ها طلایی شوند ، برگردانید تا طرف دیگر نان نیز برشته شود ( می توانید روی نان ها را با روغن زیتون یا روغن با طعم سیر برس بکشید ) .
پس از اینکه نان های تست آماده شدند در ظرف بگذارید ، مقداری از مایه قارچ روی نان ها بریزید و اسنک را با سس دلخواه تان سرو کنید.