ته چین قارچ و بادمجان
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
پیاز سرخ کرده: یه دونه بزرگ
قارچ: ۱۵۰ گرم (حدودا ۱۲ تا متوسط)
تخم مرغ: یک دونه
ماست: یک پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بادمجان: سه تا متوسط
زعفران آب کرده
نمک و فلفل
زرشک برای تزئین
طرز تهیه:
بادمجان ها رو بعد از اینکه پوست کندید، حلقه کنید و توی آب نمک خیس کنید تا هم تلخیش گرفته بشه و هم نمکی. توی این مدت پیاز رو خرد کنید و سرخ کنید. قارچ رو هم خرد کنید و با آبلیمو تفت بدید تا رنگش سفید بمونه. نمک یادتون نره.
بعد هم بادمجان رو سرخ کنید و کنار بذارید (ترجیحا روغنش رو بگیرید.)
برنج آبکش کردن رو هم که همه بلدن. حالا یه بار دیگه میگم. اول برنج رو با آب نیم گرم حدود ۲ ساعت خیس کنید. بعد یه مقدار آب توی قابلمه بریزید و بگذارید که جوش بیاد. بعد، برنج رو توش بریزید و نمک هم اضافه کنید (به ازای هم پیمانه برنج، یک قاشق غذا خوری نمک). مدت زمانی که توی آب باید باشه، متفاوته. اما زمانی که دور دونه برنج نرم بود و وسطش سفت بود، زمان مناسب برای آبکش کردنه.
حالا تخم مرغ رو با ماست و روغن مایع و زعفران مخلوط کنید و یک سوم از برنج رو درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. اگه روغن مخلوط شده کافی باشه، دیگه احتیاجی نیست که کف قابلمه روغن اضافه بریزید.
حالا این مایع رو کف قابلمه بریزید و روش بادمجان های حلقه شده رو قرار بدید.
برنج سفید بریزید و روش قارچ و پیاز سرخ شده بریزید و بقیه برنج رو روی این موارد بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد.
زمانی که صدای روغن رو شنیدید، حرارت رو کم کنید و در آخر هم یه دمکنی روی در قابلمه بذارید تا آب داخل برنج نریزه. بعد از حدود نیم ساعت ته چین آماده هست. ۵ دقیقه آخر، حرارت رو زیاد کنید تا ته چینتون خوش رنگ بشه.
در آخر هم با زرشک و پیاز سرخ شده تزئینش کنید
پیتزا بادمجان
مواد لازم:
بادمجان قلمی: ۲ عدد
قارچ: ۵. ۶ تا
پیاز کوچک: ۱ عدد
ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا: به مقدار لازم
خمیر پیتزا: یک عدد
طرز تهیه:
بادمجان ها رو با پوست حلقه حلقه برش بزنید. دقت کنید که برش هاتون خیلی باریک باشه و از قسمت های بدون دانه بادمجان استفاده کنید. بعد کمی نمک بزنید و بعد بشورید وتوي يكم روغن بگذارید که به آرامی کمی طلایی بشن.
پیاز ها رو خیلی ریز برش بزنید و کمی تفت بدید تا سبک بشن.
خمیر پیتزا رو که از قبل آماده کردیم با يكم پنير میپوشونیم.
بعد روش بادمجان ها رو ميچينيم و پياز ها رو هم پخش ميكنيم.
حالا قارچ ها رو پخش ميكنيم و ذرت رو هم اضافه میکنیم و روش رو با پنير مي پوشونيم.
داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵ دقیقه قرار میدیم تا پنير آب بشه.
املت بادمجان
مواد لازم برای ۲ نفر
تره فرنگی: ۲ ساقه (قسمت سفیدش رو استفاده میکنیم.)
ساقه جوان کرفس: ۲ عدد
بادمجان: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
اول از همه بادمجون رو خرد کنید و تو تابه بریزید تا وقتی که بقیه مواد رو دارید آماده میکنید، بادمجون ها سرخ بشن.
– تره فرنگی رو حلقه کنید. کرفس رو هم خرد کنید. گوجه فرنگی ها رو هم به صورت مکعبی برش بزنید.
وقتی بادمجون ها آماده شدن، گوجه فرنگی و کرفس رو اضافه کنید و یکم تفت بدید تا وقتی که آب گوجه کشیده بشه.
تره فرنگی رو هم اضافه کنید و با یکم زردچوبه یه کوچولو هم بزنید تا رنگ زردچوبه هم باز بشه.
تخم مرغ ها رو توی یه کاسه مخلوط کنید و نمک و فلفل بهش اضافه کنید و بعد به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
یکم هم بزنید تا از حالت یه تیکه بودن در بیاد و بعد ۳ دقیقه درش رو ببنیدید و بعد از اون آماده است.