کیک انار با سس شکلات
مواد لازم (برای ۶ نفر)
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شكر
۲ لیوان آرد
۱/۲ لیوان روغن مايع
۳/۴ لیوان آب انار
۱ ق چ بکینگ پودر
۱/۲ ق چ وانيل
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ +وانيل+شكر ۶-٧ دقيقه با دور تند همزن هم ميزنيم به صورتي كه مايع سفيد و كش دار بشه
روغن مايع رو اضافه ميكنيم و با دور تند هم ميزنيم حدودا يك دقيقه
سپس آب انارو اضافه كرده و در حدي ك مخلوط شه هم ميزنيم
آرد و بكينگ پودر ٢-٣ بار الك كرده و توي ٣ مرحله به موادمون اضافه ميكنيم
و خيلي آروم هم ميزنيم
كف قالبو چرب كرده و موادو ميريزم و حدودا ٣۵-۴۵ دقيقه ميزاريم داخل ماكرو يا فر تا بپزه
نکته
حتما مواد اولیه رو نیم ساعت قبل از یخچال در بیارید تا به دمای محیط برسه
فر یا ماکرو حتما از قبل گرم کنید
برای تهیه تزیین روی کیک من از شکلات آب شده استفاده کردم روی کیک ریخنه بعد با دانه ها ی اناز تزیین کرده
کیک انار با سس انار
مواد لازم:
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان سر خالی
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری سر صاف
آب انار ۱/۲ لیوان
طرز تهیه
ابتدا فر رو روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم.
روغن و شکر رو با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کرم رنگ شده و کمی پف کند.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و یک دقیقه هم زده و وانیل رو هم اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک میکنیم.
آرد و آب انار رو در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با قاشق یا لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم میزنیم.
قالب رو با روغن جامد چرب کرده و کمی آرد توش می پاشیم و اضافی آرد رو می تکونیم .
مواد رو میتونین در قالب ۲۰ سانتی ریخته و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. همچنین میتونین مواد رو در قالب مافین ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید.
حدود ۳ دقیقه هم گریل رو بزنین تا روی کیک طلایی بشه.
سس انار:
مواد لازم:
آب انار ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق
طرز تهیه
نشاسته رو در آب انار حل کرده و شکر رو بهش اضافه کنین و روی حرارت مرتب هم بزنین تا غلیظ شود. چند تا جوش که بزنه سس نسبتا غلیظی بدست میاد. بعد از اینکه از داغی افتاد روی کیک خنک شده بریزین.