آشپزی گیاهی

طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد غذای گیاهی

فلافل هویج جدید مناسب برای گیاهخوران ومغذی

مواد لازم 
سیر ۲ حبه
جعفریِ تازه یک دسته
پودر زیره ی سبز ۱ قاشق سوپخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
نخود پخته ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
ماست ساده ۱۵۰ گرم یا ۳/۲ پیمانه
سس کنجد ۱ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز ۱ عدد
نعنای تازه یک مشت
نان تورتیلا یا نان پیتا به میزان دلخواه برای سرو
ترشی فلفل به دلخواه


طرز تهیه:

سیر و جعفری را درشت خرد کنید، ساقه های جعفری را هم می توانید استفاده کنید. آنها را در یک غذاساز ریخته و با ادویه، نخود و تخم مرغ مخلوط کنید. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهید تا یک مخلوط نسبتا خشک بدست آورید. اگر غذاساز ندارید نخود را با گوشت کوب له کرده و سیر و سبزیجات را نیز کاملا خرد کرده و با هم مخلوط کنید.

هویج را درشت رنده کنید. پوست لیمو را نیز رنده کنید. یک قاشق از مخلوط فلافل در کاسه ریخته و سپس هویج و پوست لیمو را به آن بیفزایید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط را بادست به شکل ۱۲ گلوله درآورید. اگر میخواهید بعدا آن را بخورید، می توانید فلافل ها را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
کمی روغن را در یک ماهیتابه ی نچسب ریخته و حرارت دهید، سپس هر طرف فلافل ها را حدود ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. وسوسه نشوید تا روغن بیشتری بریزید زیرا این کار باعث می شود فلافل ها وا برود.

آبِ لیمو را بگیرید. ماست را با سس کنجد و ۱ قاشق سوپخوری آب لیمو همزده تا یکنواخت شود. اگر خیلی غلیظ است کمی آب به آن اضافه کنید. در صورت تمایل آن را با نمک و فلفل و آبلیموی بیشتری مزه دار کنید. پیاز قرمز را نازک برش بزنید و برگ های نعنا را از ساقه جدا کنید. باقی مانده آب لیمو را روی آن ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

تورتیلا ها یا نان های پیتا را در مایکروفر یا در یک قابلمه ی داغ بر اساس دستورالعمل روی بسته بندی گرم کنید، سپس فلافل را با ماست، کنجد، سالاد پیاز و ترشی فلفل سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید