Uncategorizedغذاهای محلی و سنتی

طرزتهیه دلمه اسفناج

دلمه اسفناج متفاوت مقوی دارای آهن با طعم فوق العاده عالی

مواد لازم 
برگ اسفناج: ۳۰۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد بزرگ
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
سیر: سه حبه
فلفل دلمه ای: یک عدد
جعفری: ۷۵ گرم
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
سرکه: دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
ادویه پاپریکا ( اختیاری): نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آب: به مقدار کافی


طرز تهیه دلمه اسفناج

در ابتدا سسی را که می خواهیم روی دلمه ها بریزیم آماده می کنیم، برای این کار دو حبه سیر را رنده کرده همراه روغن زیتون کمی تفت می دهیم سپس مقداری پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده تفت می دهیم در این حین، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و سپس سرکه را به همراه یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه می کنیم، می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند و روی حرارت ملایم کمی بجوشد، سس ما آماده است. حالا در این مرحله از طرز تهیه دلمه اسفناج به سراغ دلمه ها می رویم. سیب زمینی را پخته و آن را به صورت پوره در می آوریم، همچنین مرغ را آب پز کرده، سپس آن را ریش ریش می کنیم. یک حبه سیر باقی مانده را له می کنیم به همراه پیاز داغ باقی مانده با مرغ و سیب زمینی با یکدیگر مخلوط کرده، سپس جعفری خردشده و ادویه پاپریکا را اضافه می نماییم، نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم و مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم.

حالا برگ های اسفناج را برای اینکه کمی نرم و انعطاف پذیر شوند داخل آب داغ و نمک به مدت چند ثانیه می گذاریم و سریع خارج می کنیم، می گذاریم تا سرد شوند. سپس موادی را که آماده کرده ایم درون برگ های اسفناج قرار داده و بقچه پیچ می کنیم و درون قابلمه می چینیم، سس را روی آن می ریزیم و درب را می بندیم. حرارت را ملایم کرده تا بخار بگیرد و سپس حرارت را کم کنید تا اسفناج ها پخته شوند. بعد از نیم ساعت دلمه اسفناج آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید