آشپزی سالم

طرزتهیه چند غذا فانتزی

غذا های ساده وشیک وخوشمزه با طعم های متفاوت مناسب جشن تولد

همبرگر هاوایی

مواد لازم 

سس مایونز:یک دوم پیمانه
عسل: ۱ قاشق
فلفل: یک چهارم قاشق چای خوری
پرتقال: مارمالاد پرتقال یا پوست پرتقال رنده شده

طرز تهیه سس همبرگر هاوایی:

همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف مناسب می ریزیم .

مواد لازم برای تهیه همبرگر هاوایی: 

کمپوت آناناس: ۸ حلقه
فلفل دلمه ای: یک عدد قرمز رنگ حلقه شده
گوشت چرخ کرده گاو: ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
پرولون پنیر: ۴ برش
کره: ۲ قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد حلقه شده برای تزیین
برگ کاهو سبز
پیاز: یک عدد ییازمتوسط رنده شده و آب گرفته


طرز تهیه 

۱- در یک ماهی تابه فلفل های حلقه شده و آناناس ها را می ریزیم و کمی تفت می دیم هر دو طرف را تا زمانی که علائم تفت روی آنها مشخص شود.

۲- گوشت چرخ کرده را با فلفل و نمک مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم تا مواد به خورد گوشت برود، مواد آماده شده را چهار قسمت کرده و در ماهی تابه گریل سرخ میکنیم .

۳-یک تکه از پنیر پرولون را روی موادی که سرخ کرده ایم می ریزیم و اجازه می دهیم تا پنیر آب شده و کمی به خورد گوشت برود.

۴- یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را اضافه می کنیم و تا زمانی حرارت می دهیم که رنگ آن کاملا طلایی شود، و با قاشق روی نان ها کره آب شده می ریزیم تا کمی نرم شوند.

۵- مثل شکل سبزیجات را روی هم می چینیم، سسی که قبلا آماده کرده بودیم را در ظرفی ریخته در کنار همبرگر سرو می کنیم.


پیتزا لقمه ای :

مواد لازم

آرد سفید الک شده : سه و نیم یا چهار پیمانه
شکر : یک قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای خوری
پودر مخمر فوری : دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ : یک عدد
روغن زیتون : یک چهارم لیوان
شیر : یک لیوان


طرز تهیه

ابتدا آرد الک شده را با شکر ، نمک و پودر مخمر فوری مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ ، روغن زیتون و شیر را در یک ظرف جدا مخلوط کرده و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و به صورت دستی خوی هم بزنید ، خمیر نسبتا چسبناکی به دست می آید.

در مرحله بعد خمیر را پوشانده و به مدت دو تا سه ساعت در یک جای گرم استراحت دهید.
بعد از مرحله استراحت خمیر را کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز کنید ، سعی کنید لبه ها نازکتر شوند.

هر موادی که دوست دارید داخل پیتزا لقمه ایتان وجود داشته باشد ، اعم از مواد گوشتی مثل گوشت چرخ کرده یا سوسیس و کالباس همراه با فلفل دلمه ای و قارچ را در یک طرف خمیر گذاشته و پنیر پیتزا را روی مواد بریزید تا هم خوشمزه تر شود هم مواد به هم بچسبند ، سپس طرف خالی خمیر را به روی مواد بیاورید و بهم بچسبانید.

پیتزا لقمه ای هایتان را در قالب کاپ کیک قرار دهید و به مدت پانزده دقیقه به مواد استراحت دهید.
با استفاده از تخم مرغ ، کنجد و سیاهدانه پیتزای خودتان را رومالی کنید .
قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.


پیراشکی کالباس

روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
انوع فلفل: یک الی دو فنجان
ژامبون گوشت: ۱۲ عدد برش نازک
کالباس:۱۲ عدد برش نازک
خمیر مخصوص پیتزا پیراشکی: ۲۴ عدد
پنیر پیتزا: یک و نیم فنجان


طرز تهیه

در این غذا ژامبون گوشت لایه لایه قرار داده میشود ودر هر لایه از کالباس ، انواع فلفل ،پنیر پیتزا قرار داده می شود این غذا بسیار خوشمزه و غذایی ایتالیایی است

۱. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ظرف ریخته و در حرارتی متوسط به بالا قرار دهید

۲.سپس از انواع فلفل را در روغن ریخته کمی تفت دهید تا کی مایل به سیاه شوند

۳.در این مرحله قالب را چرب کنید و خمیر حاضری مخصوص پیتزا پیراشکی را در ظرف قرار دهید

۴. یک لا یه ژامبون را  در قالب قرار دهید

۵.در اینجا یک لایه کالباس را روی ژامبون قرار دهید

۶.و حالا نوبت پنیر پیتزا هستش روی لایه ها یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.

۷.دوباره روی همه ی لایه یک لایه خمیر مخصوص پیتزا پیراشکی قرار دهید و فلفل های تفت داده شده را روی آن بریزید

۸.و حالا دوباره نوبت پنیر پیتزا هستش.

۹.به مدت ۱۱-۱۳ دقیقه در دمای۳۷۵درجه قرار دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن