غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه آبگوشت به، به روش حرفه ای ها

شیوه‌های متفاوتی برای طبخ این غذای سنتی همراه با به

مواد لازم

گوشت گوسفند یا بره ۷۵۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
به ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۵ الی ۶ عدد
لیموعمانی ۴ الی ۵ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
روغن ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم


چند نکته:

از گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان استفاده کنید.
بیشتر از مقداری که ذکر شد، لیموعمانی به کار نبرید زیرا غذا را تلخ خواهد کرد.

طرز تهیه آبگوشت به
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
لپه را بشویید و با پیاز داغ کمی تفت بدهید.
گوشت را خرد کنید و سپس بشویید.
اکنون حرارت شعله اجاق گاز را ملایم کنید، گوشت را به پیاز و لپه اضافه نمایید و تفت داده تا آب گوشت تبخیر شود.
زردچوبه را به مواد بیفزایید و کمی بهم بزنید تا زردچوبه رنگ خود را به گوشت و پیاز بدهد.
اکنون ۵ الی ۶ لیوان آب درون قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید که به جوش بیاید.
زمانی که آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را ملایم کرده و درب قابلمه را بگذارید.
نیم کیلو به را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید، البته توجه داشته باشید که نباید خیلی به‌ها را ریز خرد نمایید.
اواخر زمان پخت گوشت که رسید، سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و اضافه کنید. همزمان به را نیز به مواد اضافه نمایید.
زمانی که گوشت و سیب زمینی‌ها پختند، لیموعمانی را اضافه نمایید و اجازه دهید آبگوشت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم باشد تا لیموعمانی‌ها طعم خودشان را به غذا بدهند.
آبگوشت به آماده شده است و تنها کاری که باید انجام دهید سرو کردن این غذای لذیذ و خوشمزه است. برای سرو این آبگوشت، می‌توانید چند تکه گوشت همراه با ۳ عدد از سیب زمینی‌ها، مقداری لپه و به را در ظرفی جداگانه کاملا بکوبید، برای اینکار می‌توانید از گوشتکوب برقی نیز کمک بگیرید. اکنون گوشت کوبیده و آبگوشت را به طور جداگانه سرو کنید. بهتر است این غذا همراه با نان سنگک سرو شود.


نکاتی برای بهبود طبخ غذا

آبگوشت به

نکاتی که برای طبخ یک آبگوشت به حرفه‌ای و خوشمزه باید به آن‌ها توجه کنید، در ادامه ذکر شده است.
در صورتی که لپه را با پیاز تفت ندهید در زمان پخت ممکن است وا برود و در آبگوشت پخش شود.
پس از شستن گوشت آن را چند دقیقه در صافی قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
به جای لپه می‌توانید از لوبیا سفید نیز استفاده کنید.
پس از آنکه در مرحله ۶ آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را بگذارید. در غیراینصورت ممکن است، نیاز باشد مجددا به غذا آب اضافه کنید و این موضوع تاثیر منفی روی طعم غذا می‌گذارد.
در صورتی که با مقدار آبی که ذکر شد، گوشت نپزد، باید مجددا به آن مقداری آب اضافه کنید. توجه داشته باشید که باید آب را گرم کرده و سپس به غذا اضافه کنید.
در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی نیز به غذا اضافه نمایید تا رنگ آن قرمز شود.
از یک ساعت قبل، لیموعمانی را خیس کنید و دو مرتبه آب آن را تعویض نمایید. سپس هسته لیموعمانی‌ها را جدا کنید تا تلخی آنها گرفته شود.
اگر طعم ترش و شیرین را دوست دارید، می‌تونید حدود ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز به این غذا اضافه کنید.
به میوه‌ای خوش عطر و خوش طعم است که سرشار از ویتامین A و ویتامین C می‌باشد. به همین دلیل وجود آن در آبگوشت علاوه بر خوش طعم و عطر کردن غذا، باعث مقوی‌تر شدن آن نیز می‌شود. آبگوشت به غذایی خوش رنگ و لعاب است که هر فردی را به اشتها می‌آورد، این غذا را معمولا با ترشی یا پیاز و همراه نان سنگک سرو می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید