آش و سوپدستور غذایی کاربران

طرز تهیه آش عدس ارسالی کاربران

آش عدس سرشار از ویتامین و مقوی خوشمزه آشی سبک

آش عدس

مواد لازم 

عدس ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی تازه (گشنیز و جعفری) ۱۲۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
آب مرغ ۳ پیمانه آب ۲ لیتر
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو


طرز تهیه 

ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.

پیاز و سیر سرخ شده را به همراه آب مرغ و۲ لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده شود.

وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار شود.

آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن