غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه اش جوش بره

جوش بره آش مخصوص سفره های افطاری مردم میامی

مواد لازم برای خمیر :

آرد ۱ کیلو

آب مقداری که خمیر به دست نچسبد (خمیر می بایست سفت بوده و به اصطلاح ور نیامده باشد)

نمک به میزان لازم

مواد داخل خمیر :

سبزی ( تره ، جعفری ، پیازچه یا سبزی کوهی و باغی ) ۱ کیلو

گردو خرد شده ۱ فنجان

روغن یک قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه ، نعنا ، زیره ،پودر کاری به میزان دلخواه


طرز تهیه :سبزی های خرد شده را مخلوط کرده و به مقدار لازم نمک فلفل و ادویه های معطر مخلوط می کنیم سپس آن را با روغن سرخ کرده و سپس گردو را اضافه می کنیم.

خمیر را با وردنه روی سینی پهن کرده و نازک می کنیم و با چاقو به صورت مربع های کوچک ۳*۳ برش میزنیم و موادی را که درست کرده ایم را داخل خمیر های برش خورده میریزیم (مانند پیراشکی )

ناگفته نماند نازکی خمیر می بایست به مانند نان لواش باشد.

قابلمه آب و سبزی را روی اجاق گاز گذاشته وقتی جوش آمد مقداری روغن ریخته و لقمه های خمیری که درست کرده ایم را داخل آب ریخته و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم تا آش سر نرود حدود یک ساعت بعد که لقمه ها پائین افتاد آن را آبکش می کنیم سپس لقمه را دوباره در داخل قابلمه می ریزیم و اینبار یک لیتر کشک و یا ماست را که با مقداری آب مخلوط کرده ایم(به مانند دوغ غلیظ) در داخل قابلمه می ریزیم .

هم اکنون جوش بره آماده است.

برای صرف کردن، آنها را در کاسه های بزرگ ریخته و مقداری روغن داغ به همراه ادیه جات روی آن ریخته و میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن