پیتزا و ساندویچ

طرز تهیه برگر قارچ

مواد لازم برای ۴-۶ نفر

قارچ ٥٠٠ گرم

آب ليموترش از ١ عدد لیمو

پياز رنده کرده ١ عدد

تخم مرغ ٣ عدد

آرد یک‌دوم پيمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن یک‌دوم پيمانه

سس مایونز ۲ قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

سس فلفل ۱ قاشق چایخوری

سیر له کرده ۱ حبه

نان بروتشن به میزان لازم

پياز ١ عدد

پنيرچدار ٥ ورقه

گوجه فرنگى ٢ عدد


طرز تهیه

قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود.

آن‌گاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید.

آن‌گاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد.

سپس سس‌ها و سیر را ترکیب کرد و روی نان‌ها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به ترتيب با پياز، پنيرچدار و گوجه‌فرنگی حلقه شده تزيين كنيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن