آشپزی سالمغذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه تفاوت طعم با آبگوشت زیره

غذا ی محلی کرمان آبگوشت زیره متفاوت

مواد لازم برای آبگوشت زیره
گوشت آبگوشتی:۴۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد
سیر:۳ حبه
پودر زیره سیاه:۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زردچوبه:به اندازه لازم


طرز تهیه آبگوشت زیره
پیاز را نگینی خردکنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می خورد.
سیر را رنده کنید و با گوشت، پودر زیره، رب گوجه فرنگی، فلفل، زردچوبه و ۴ لیوان آب به مدت۳ ساعت با شعله کم بپزد.
وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید. کرمانی ها گوشت این غذارا با نان میل می کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می کنند.

برای خوش طعم کردن آب گوشت می توانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعدازاینکه آبگوشت پخت از این سبزی های معطر استفاده کنید تا این سبزی هاغذای تان را تلخ نکند.
کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می دهند. کرمانی های قدیمی از رب گوجه استفاده نمی کنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن