غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه جوجه فسنجونی

جوجه فسنجونی غذا فوق العاده خوشمزه بی نهایت خوش طعم با رب انار

مواد لازم 

مرغ :یک کیلو نیم

آب : یک استکان

پیاز : یک عدد

رب انار : ۱/۵ فنجان

روغن زیتون :یک فنجان

گردو آسیاب شده : ۱/۵ فنجان

آبلیمو : یک قاشق چای خوری

نمک و زردچوبه :به مقدار لازم

پودر سیر : اختیاری


طرز تهیه 

ابتدا مرغ را به صورت جوجه ای خرد کنید شما میتونید از بال و کتف استفاده کنید جوجه خرد شده را درون ظرف بزرگی بریزید و رب انارتان را با کمی آب و آب لیمو ترکیب کنید و سپس به جوجه ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا رب انار به خورد مواد برود سپس کمی زردچوبه و نمک و فلفل اگر دوست داشتید مقداری پودر سیر به آن ها اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید تا کاملا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

در ادامه گردو های آسیاب شده را مواد جوجه تان اضافه کنید و دوباره ترکیب کنید.

پیاز را پوست بگیرید و بشورید و آن را به صورت ریز ریز خرد کنید حتی میتوانید پیاز را رنده کنید و آب آن را کمی بگیردی و به مواد جوجه اضافه کنید و ترکیب کنید تا مواد کاملا به خورد جوجه ها بروند .

در ادامه با کمک یک سلفون روی مرغ ها را بپوشانید و حدود ۸ ساعت درون یخچال بگذارید تا بماند.

بعد از گذشت این تایم جوجه ها را از یخچال خارج کنید و و با گرفتن مواد روی آن جوجه ها را به سیخ بزنید و آن ها را با آرامش کباب کنید.

اگر می خواهید که کنار این جوجه سس مخصوص داشته باشید مواد جوجه را با یک استکان آب مخلوط کنید و هم بزنید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا جا بیفتد و غلیظ شود.

نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که اگر میخواهید سس داشته باشید ابتدا باید سس را تهیه کنید و سپس جوجه ها را کباب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن