آشپزی ملل

طرز تهیه خوراک لوبیا سفید اسپانیایی

مواد لازم خوراک لوبیا سفید اسپانیایی۴

زعفران (اختیاری)
به مقدار لازم
گرد لیمو (اختیاری)
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آب مرغ (اختیاری)
به مقدار لازم
برگ بو
۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
پیاز
۱ عدد
گوشت
۲۵۰ گرم
لوبیا سفید
۱/۲ لیوان


طرز تهیه

ابتدا پیاز را رنده كرده یا خیلی ریز خرد كنید و با مقداری كره یا روغن تفت دهید تا نیم سرخ شود.گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را بگیرید و به صورت خورشتی خردكنید و به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر كرده و قهوه ای شود.
۲
شعله را ملایم كرده و درب ظرف را ببندید تا گوشت كمی اب بیندازد.سپس ۵پیمانه یا بیشتر آب مرغ را به همراه برگ بو به غذا افزوده و اجازه دهید غذا به جوش آید.
۳
لوبیا را شسته و آبكش كنید و به غذا اضافه كرده و شعله را ملابیم كنید تا غذا بپزد.وقتی غذا پخت در ظرفی جداگانه كمی روغن یا كره را داغ كرده و رب گوجه فرنگی را در آن سرخ كنید و ادویه و زعفران و گرد لیمو را اضافه كرده و آن را به غذا بیفزایید و بعد از ۱۰ دقیقه زیر غذا را خاموش كرده و آن را برای سرو آماده كنید.


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن