دسر

طرز تهیه دسر تری تست

تری تست یک دسر مدرن و بسیار خوشمزه مناسب میهمانی ها

مواد لازم برای تری تست
شیر سرد ۵۰۰ سی سی
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق مربا خوری
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
پودر ژله (با طعم دلخواه (انار))۱ بسته


طرز تهیه تری تست
ابتدا پودر ژله رو باآبجوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله باقی نماند. بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم. قالب را داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.
(نکته:مواد را طوری اماده کنید بمحض بستن ژله مواد رویه را بریزید و ژله خیلی داخل یخچال نماند.)
بعد آرد.شیر .نشاسته ذرت.زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین وشکر را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
حرارت را خاموش کرده وانیل را اضافه می کنیم.
اجازه می دهیم مواد از دما بیفتد حالا نصفش را روی ژله می ریزیم. یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد را روی آن می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم.
اجازه می دیم دسر بمدت یک روز در یخچال بماند بعد با چاقو دور تا دور دسر رو جدا کرده و داخل اب گرم میذاریم تا راحت از ظرف جدا شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن