نوشیدنی ها

طرز تهیه دمنوش لیمو عمانی و خواص

دمنوش لیمو عمانی، یکی از نوشیدنی هایی است که دارای طبع سرد و خشک

دمنوش لیمو عمانی و گل گاوزبان

مواد لازم
لیمو عمانی ۳ عدد
گل گاوزبان ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۶ قاشق مرباخوری
آب جوش ۴ لیوان


طرز تهیه:

گل گاوزبان را در قوری ریخته، کمی آب سرد روی آن بریزید و خالی کنید.‌ این عمل را ۲ الی ۳ مرتبه تکرار کنید تا گل گاوزبان شسته و تمیز شود.
لیموعمانی‌ها را پس از شستن، شکسته و دانه‌های تلخ آن را خارج کنید، سپس آن را درون قوری بریزید.
۴ لیوان آب جوش به قوری اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری یا سماور دم بکشد.
۱۵ الی ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا دمنوش آماده شود، سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.


نکات مهم و اصولی در تهیه دمنوش لیمو عمانی و گل گاوزبان
این دمنوش نباید به طور مستقیم روی حرارت قرار گرفته و زیاد حرارت ببیند. زیرا عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی مدت از دست می‌رود.
می‌توانید مقداری نبات یا عسل به این دمنوش بیفزایید تا سردی آن گرفته شود و به‌عنوان مصلح عمل کند.
این دمنوش را نباید هر روز مصرف کنید، زیرا ممکن است در افراد مختلف باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود. افرادی که تمایل به نوشیدن این دمنوش دارند می‌توانند پس از یک هفته تا ۱۰ روز، مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز درمیان آن را استفاده کنند.

 

خواص دمنوش لیمو عمانی و گل گاوزبان
این دمنوش آرام بخش است.
برای پایین آوردن فشارخون مفید است.
برای رفع ناراحتی پروستات بسیار موثر است.
برای کاهش درد‌های ابتدای قاعدگی مفید است.

 دمنوش لیمو عمانی و شوید

مواد لازم 
شوید خشک یا تخم شوید ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۳ عدد
آب جوش ۴ لیوان
عسل ۶ قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

شوید خشک یا تخم شوید را در قوری ریخته، لیموعمانی‌ها را سوراخ کرده و در قوری بریزید.
۴ لیوان آب جوش به قوری اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری یا سماور دم بکشد.
۳۰ دقیقه فرصت دهید تا دمنوش آماده شود، سپس آن را صاف کرده و در فنجان یا لیوان بریزید.
پس از اینکه دمنوش ولرم شد، عسل را به دمنوش اضافه کرده و هم بزنید تا در آن حل شود.

نکته: از افزودن عسل به دمنوش داغ بپرهیزید، زیرا حرارت و دمای بالا باعث از بین رفتن خواص عسل می‌شود.

loading...
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن