آشپزی سالمغذای اصلی

طرز تهیه «رولت مرغ چرخ کرده» بدون فر

رولت مرغ بسیار خوشمزه ویه راحتی بدون فر آماده میشود

مواد لازم:

پیاز ۱ عدد
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
کالباس (ژامبون) ۸ ورق
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۲ عدد
جعفری خرد شده مقداری
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
تخم مرغ (برای غلتاندن) ۱ عدد


طرز تهیه

۱:اول سینه ی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.

۲:کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم.بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمه ای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.

۳:بعد بطور همزمان دو طرف نایلون رو بالا اورده ودو سر رولت رو بهم وصل میکنیم و مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره.

۴:و بعد نایلکسش رو جدا کرده و در تخم مرغی که هم زده شده میزنیم.

۵:و بعد در آرد سوخاری غلتونده.

۶: در روغن سرخ میکنیم.

۷:در آخر برای سرو به آرومی و با چاقوی تیز به آرومی در اندازه های دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.


نکات مهم:

برای مواد داخل رولت با سلیقه ی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک….) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.

 

:میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید