آشپزی 3 سوتآشپزی ملل

طرز تهیه اگرول گوشـت و قارچ

غذایی متفاوت و لذیذ غذای فوری چینی

مواد مورد نیاز اگ‌رول گوشت و قارچ
مواد لازم برای حداقل ۱۲ نفر

گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده و تفت داده ۲۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم

نان یوفکا به میزان لازم

روغن به میزان لازم


درستور ساده و بسیار لذید :

ابتدا شما باید گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه ( نچسب باشه بهتره ) مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ، قارچ و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید به گونه‌ای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند.

حالا مواد مخلوط کرده را از روی حرارت برداشته جعفری را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.

حالا میتوانید هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا  یا نون لواش را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبه‌ها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگ‌ررول‌ها را در آن سرخ کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید