غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

ته چین کباب تابه ای ته چین بسیار خوشمزه و عالی مناسب برای مهمان های تان

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۲ عدد بزرگ
پیاز : ۱ عدد متوسط
برنج : ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۳ عدد
ماست : ۱ لیوان
زعفران : به میزان دلخواه
روغن مایع : به میزان دلخواه
نمک :به میزان دلخواه
فلفل : به میزان دلخواه
سماق : به میزان دلخواه


طرز تهیه ته چین کباب تابه ای :
در طرز تهیه ته چین کباب تابه ای ابتدا پیاز را پوست کنید و با رنده ریز رنده و آب آن را بگیرید تا باعث باز شدن کباب نشود. گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل و پیاز مخلوط کرده خوب ورز دهید بگذارید کنار تا ۱۰ دقیقه ای به همین حالت بماند و برای کباب تابه ای آماده شود.

سپس برنج را آبکش کرده با زرده تخم مرغ، زعفران، ماست، روغن، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

ته قالب را چرب کنید اگر قالب ندارید می توانید از تابه هم استفاده کنید .گوجه فرنگی و گوشت آماده شده را به شکل دلخواه در آورید و در ته قالب یا تابه که چرب کرده اید بچینید . روی گوجه فرنگی و گوشت را برنج بریزید و روی قالب را به وسیله فویل بپوشانید . در مرحله بعدی ظرف را در طبقه میانی فر که روشن کرده اید به مدت یک ساعت در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید . بعد از یک ساعت قالب را از فر خارج کنید فویل را از روی آن برداشته و دوباره در فر قرار دهید برای چند دقیقه سپس قالب را از فر خارج کرده ته چین را از قالب جدا و سرو نمایید . در پایان لازم به ذکر است از سماق برای روی کباب نیز استفاده می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید