آشپزی فوری با ماکروفر

طرز تهیه دو نوع غذا با ماکروفر

دلمه سیب زمینی و میکو در ماکروفر بسیار راحت وخوشمزه مناسب نهار در تابستان

دلمه سیب زمینی با ماکروفر

مواد لازم:

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

کالباس ۱۵۰ گرم

اسفناج ۱۰۰ گرم

پنیر پیتز ا۱۵۰ گرم

سبزیجات معطر به مقدار لازم


طرز تهیه 

سیب زمینی ها را به خوبی تمیز کنید و با چنگال روی آن ها را سوراخ کنید تا زودتر پخته شوند، آنها

را داخل مایکرویو با درجه ی تند به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. بگذارید تا خنک شوند. اسفناج خرد

شده را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در مایکرویو با درجه ی تند قرار دهید تا نرم شوند، سپس آب آنها را

بگیرد. سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید و با قاشق داخل آنرا مقداری خالی کنید، به اندازه نیم

سانتی متر از ضخامت دیواره سیب زمینی ها باقی بگذارید. سپس اسفناج و کالباس و گوشت سیب

زمینی ها را به همراه پنیر و پودر سبزیجات مخلوط کنید و داخل سیب زمینی ها را پر کنید، روی آنها

پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در مایکرویو به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با درجه ی تند بپزید تا پنیر آب شود.

میتوانید با سس کچاب میل کنید.


 میگو و کاهو پخته شده با خامه در ماکروفر

مواد لازم:

کاهو یک عدد

کره ۱۵ گرم

میگو ۱۷۵ گرم

نمک به مقدار لازم

جعفری برای تزئین

خامه ۳ قاشق سوپخوری

فلفل به مقدارلازم

لیمو ترش برای تزیین


طرز تهیه 

ابتدا میگوهای تازه را پاک کنید و حتما رگ سیاه پشت کمر آن را بگیرد و با آب سرد بشویید و در

آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود. سپس کره یا مارگارین را در ظرف متوسطی بریزد و به مدت

۴۵ ثانیه با درجه تند مایکرویو آب کنید. میگوها را به ظرف کره اضافه کنید و به مدت ۱/۵ تا ۲/۵

دقیقه نگه دارید تا میگوها مقداری تغییر رنگ دهند. سپس از مایکرویو خارج کنید و روی آنها نمک و

فلفل و خامه زده شده بریزید و مقداری هم بزنید تا میگوها با خامه مخلوط شوند و طعم دار شوند.

دوباره مواد را به مدت ۴ تا ۴/۵ دقیقه با درجه تند بپزید تا میگوها جمع شوند در آخر کاهوهای خرد

شده را اضافه کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه با میگوها بپزید. این غذا گرم سرو می شود. برای تزیین

از حلقه های لیموترش و مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید


خشک کردن سبزی در مایکروفر

مواد لازم:

سبزی به مقدار لازم

طرز تهیه 

سبزی تازه و شسته شده را (برگ های سبزی از ساقه جدا شود) روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی ها گرفته شود (روی برگ سبزی هیچگونه رطوبتی دیده نشود در صورت وجود رطوبت رنگ سبزی پس از خشک شدن سیاه می شود).در بشقابی دستمال کاغذی قرار دهید و سبزی ها را روی دستمال پهن کنید (سبزی ها روی یکدیگر قرار نگیرند). مایکروفر را روی حداکثر قدرت تنظیم کنید و بشقاب را داخل مایکروفر قرار دهید.

مدت زمان ۲-۱ دقیقه برای خشک شدن سبزی مورد نیاز می باشد. هر چند ثانیه یکبار سبزی ها را با دستتان بسابید و خرد کنید. پس از خشک شدن سبزی آنها را در ظرفی بریزید. این روش را می توان برای خشک کردن انواع سبزی ها استفاده کرد.

نکته:

ساقه های سبزی را نیز می توان جداگانه و به همین صورت با استفاده از مایکروفر خشک کرد اما باید توجه کنید ضخامت ساقه زمان بیشتری را برای خشک کردن لازم دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن