دسر

طرز تهیه دو نوع پودینگ پاییزی

دستور پخت دو نوع دسرخوشمزه پاییزی پودينگ عسل و برنج و پودینگ برنج و نارگیل

پودينگ عسل و برنج

شیر یک دوم پیمانه

نصف پيمانه برنج

دو قاشق غذاخوري شكر

یک قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل وکمی نمک


طرز تهیه

ابتدا شير را با  برنج، شكر، یک قاشق چاي‌خوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي ۲۰ تا ۲۵ دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله ‌برداريد و يك‌چهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرف‌هاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد


پودینگ برنج و نارگیل

مواد لازم

یک و نیم فنجان برنج پخته شده، ترجیحاً با دانه‌های متوسط

سه فنجان شیر نارگیل کم‌چرب

یک قاشق چای‌خوری وانیل

یک قاشق چای‌خوری هل

یک‌دوم فنجان نارگیل خرد شده بدون شکر

سه عدد تخم‌مرغ بزرگ

سه‌ چهارم فنجان شکر


طرز تهیه 

ابتدا فر خود را تا دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

یک و نیم فنجان یا ۳۰۰ گرم برنج پخته شده، آماده کنید. تخم‌مرغ‌ها و شیر نارگیل را در ظرف کیک‌پزی که از قبل روغن زده‌اید، بریزید و با همزن دستی هر دو را آن‌قدر هم بزنید تا زرده‌ها کاملاً مخلوط شوند. تا زمانی که تمام رگه‌های زرده تخم‌مرغ مخلوط شوند، به هم زدن ادامه دهید.
عصاره وانیل، هل و شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. اگر نارگیل تازه داشتید می توانید مقداری از آن را خورد کرده و به مواد اضافه کنید. برنج را که قبلا آماده کرده بودید به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ظرفی که برای ریختن مواد و قرار دادن در فر انتخاب میکنید بزرگ باشد تا پودینگ هنگام پخت حجمش زیاد شده و از ظرف بیرون نریزد. مواد به دست آمده را در درون فر گذاشته به مدت چهل دقیقه تا آماده شود. شما می توانید به صورت گرم و یا خنک این دسر خوشمزه را میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن