غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه رشته پلو با مرغ نگینی غذایی سنتی

رشته پلو غذا مجلسی وخوشمزه واصیل و قدیمی

مواد لازم برای تهیه رشته پلو با مرغ
برنج ۳ پیمانه
رشته ۲ پیمانه
سینه مرغ نصف یک سینه
پیاز ۲ عدد متوسط برای پیاز داغ
پیاز ۱عدد برای تفت دادن مرغ
ادویه کاری و نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری خوری
کشمش بمیزان لازم
روغن حیوانی بمیزان لازم


دستور پخت 
سینه مرغ را نگینی درشت خرد کرده و با ادویه، نمک ، فلفل سیاه و زعفران و پیاز تفت دهید.

نصف لیوان آب اضافه کرده ، بگذارید با حرارت کم ۲ ساعت بپزد و آب مرغ کشیده شود.
بعد پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. این پیاز داغ باید خیلی نرم و خیلی کم طلایی شود.
برنج را داخل آب در حال جوشیدن قابلمه می ریزیم.

قبل از اینکه برنج را آبکش کنیم در حد چند ثانیه رشته ها رو خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.

چند ثانیه بعد برنج و رشته را آبکش کرده و سپس دم می کنیم.

مقداری کشمش را داخل ۲ قاشق روغن حیوانی و با حرارت کم تفت می دهیم تا کشمش ها پف نکند.

با کشمش و پیاز داغ و مرغ رو روی رشته پلو را تزیین کرده و سرو می کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن