آشپزی فوری با ماکروفر

طرز تهیه ساق مرغ كنجدی در ماکروفر

غذایی راحت وآسان وخوش طمع در ماکروفر

مواد مورد نیاز
عسل ۲ قاشق سوپخوری

سیر له‌كرده ۳ حبه

زنجفیل رنده‌كرده ۱ قاشق چایخوری

ادویه‌ی گراماسالا یك چهارم قاشق چایخوری

سس چیلی شیرین ۲ قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی ۶۰ میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

ران مرغ ۸ عدد

كنجد ۱ قاشق سوپخوری


طرزتهیه

ابتدا در كاسه‌ی مناسبی، عسل، سیر، زنجفیل، ادویه، سس چیلی و سس گوجه‌فرنگی را مخلوط كنید.

ران‌‌های مرغ را به این سس آغشته نمائید و یك ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا ران‌ها را در ظرف مناسبی بچینید، سپس از سُس فراهم‌كرده، با قلم‌مو روی آن‌ها بمالید.

حالا ظرف را بدون درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۲۰ دقیقه ران‌های مرغ را بپزید.

اكنون دانه‌های كنجد را در ظرف مناسبی بریزید و بدون درپوش، داخل دستگاه ببرید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۳ دقیقه برشته كنید.

در طول برشته كردن، ۲ بار آن را هم بزنید.

سپس باقیمانده‌ی سس را در ظرف مناسبی بریزید، درون دستگاه بگذارید و با قدرت ۱۰۰درصد، حدود ۲ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

اینك این سس را روی ران‌‌های مرغ بمالید و كنجد بپاشید. اكنون غذا آماده‌ی مصرف می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن