سالاد

طرز تهیه سالاد قارچ و گوجه فرنگی

مواد لازم براي ۲ نفر :

روغن زيتون يك قاشق سوپخوري
پياز ۱۰۰ گرم ، ريز شده
سس گوجه فرنگي يك پيمانه
فلفل دلمه اي قرمز ۵۰ گرم ، ريز خرد شده
سس تند يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري
شكر يك قاشق چايخوري
آب ليموترش تازه يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
كنسرو قارچ يك قوطي
گوجه فرنگي سفت ۲۰۰ گرم
ريحان خرد شده يك قاشق سوپخوري
خيار با پوست ۱۵۰ گرم ، ريز خرد شده


طرز تهیه

:روغن زيتون را در تابه ريخته ، پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا سبك شود. سس گوجه فرنگي ، فلفل دلمه اي و سس تند را نيز اضافه كرده و كمي تفت دهيد . رب گوجه فرنگي را به ترتيب شكر ، آبليموترش ، نمك‌، فلفل و قارچ ها را اضافه كنيد. اگر قارچ ها بزرگ بود مي توانيد به دو نيم تقسيم كنيد. هنگامي كه قارچ ها را اضافه كرديد ، حرارت را خاموش كنيد و بلافاصله گوجه فرنگي هاي خرد شده را اضافه كرده و كمي هم بزنيد تا با حرارت تابه نرم شوند. سپس ريحان خرد شده را اضافه كرده و بعد از اين كه مواد كاملا خنك شد ، خيار ريز شده با پوست را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنيد. سالاد را در ظرف دلخواه يا داخل برگ هاي كاهو يا كلم ريخته و تزيين نماييد. اين سالاد براي كنار غذا مناسب مي باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن