سالاد

طرز تهیه سالاد کاب

سالادی مقوی به عنوان پیش غذا سرشار از ویتامین

مواد لازم برای سالاد کاب
سينه مرغ ۱ عدد
آووكادو ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
کالباس گوشت ۱۰۰ گرم
کاهو مقداری
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر پارمزان مقداری
روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوری


طرزتهبه

آواکادو را از هسته ان جدا کنید ( با چاقو دور میوه را ببرید سپس با یک حرکت پیچی میوه را از هسته ان جدا کنید ) ، آووکادو را به اندازه دلخواه خرد کنید.

تخم مرغ ها و سینه مرغ را بپزید سپس سینه مرغ را به چند قسمت تقسیم کنید ؛ تخم مرغ ها را رنده کنید ( سفیده و زرده جدا رنده شوند ) ، کاهو و گوجه و کالباس را نیز خرد کنید.

برای سرو سالاد لایه های مواد را به ترتیب کنار هم بچینید ، مقداری روغن زیتون را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی مواد بریزید و سالاد را سرو کنید.

نکته ها : در صورتی که آوکادو در دسترس ندارید میتوانید از نخود فرنگی پخته یا ذرت پخته کنسروی استفاده کنید. بجای مرغ نیز میتوانید از تن ماهی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن