آشپزی ملل

طرز تهیه سه نوع کراکت با مرغ

انواع پخت کراکت با مرغ کراکت قارچ ومرغ وپنیر بسیار خوشمزه

 

کراکت یک رول سرخ‌شده حاوی گوشت معطر است که اصالتا از گوشت گاو یا گوساله تهیه می‌شود که با ادویه‌های مختلفی آن را معطر می‌کنند. شما می‌توانید کراکت را به عنوان یک میان‌وعده به صورت اسنک میل کنید اما بیش‌تر مواقع آن‌ها را بر روی نان‌های بریده‌شده سفید یا نان همبرگر به همراه سس خردل سرو می‌کنند. مراقب محتوای داخل کراکت‌ها باشید چراکه بسیار داغ هستند.

کراکت‌ها را می‌توانید از تمام نقاط آمستردام، اسنک بارها، رستوران‌ها، مک‌دونالد یا دست‌فروشان تهیه کنید. فبو (Febo) یکی از اسنک بارهای معروف آمستردام است که در تمام نقاط شهر شعبه دارد و به خاطر کراکت‌هایش بسیار معروف است

 

طرز تهیه کراکت مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه کوچک: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
نمک، فلفل، زرد چوبه: به میزان لازم
آرد سوخاری: نصف لیوان


طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را شسته و استخوان های آن را جدا کنید. سپس مرغ را چرخ کرده و ادویه ها را به آن اضافه کنید و ورز دهید. جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به مواد، اضافه کنید. پیاز را چرخ کرده و آب اضافی آن را بگیرید و به مایه، اضافه کرده و ورز بدهید.

سپس به اندازه یک تخم مرغ، از مایه بردارید و به شکل استوانه یا گرد، درآورید و داخل آرد سوخاری، بغلطانید. سپس آن را درون زرده تخم مرغ، زده و مجددا درون آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ، سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

در صورت تمایل، می توانید ۱ عدد سیب زمینی پخته شده را هم به مواد کراکت، اضافه کنید.


کراکت مرغ :قارچ

مواد لازم 

سینه مرغ ۱ عدد
قارچ متوسط ۵ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه 

قارچ ها را خرد کرده تفت می دهیم سینه مرغ را با زردچوبه و پیاز و نمک می پزیم سیب زمینی را هم آب پز می کنیم.

مرغ پخته شده را ریز خرد می کنیم بقیه مواد را هم ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم سیب زمینی را هم رنده می کنیم.

سس مایونز را اضافه می کنیم تخم مرغ ها را با مواد مخلوط می کنیم.

من برای خوشمزه تر شدن آن یک پیاز کوچک را ریز می کنم و تفت می دهم و به مواد اضافه می کنم.

وقتی کل مواد را مخلوط کردید ۱ ساعت می گذارید در یخچال تا خودش را بگیرد سیب زمینی را داغ رنده نکنید.

اگر موادتان شل بود یک کم آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم بین دو دست لول می کنیم داخل تخم مرغ زده بعد در آرد سوخاری می تابانیم مواظب باشید خیلی آرد نزنید طعم آن بد می شود

در نهایت سرخ می کنیم.این غذا یک فست فود محسوب می شود و باید با نان باگت، کاهو، خیارشور، گوجه سرو شود


کراکت مرغ و پنیر |

مواد لازم 

سینه مرغ بدون استخوان: ۷۰۰ گرم
ژامبون گوشت۷۰٪: ۳۰۰ گرم
سیر خشک: ۲ حبه
فلفل دلمه رنگی: ۱ عدد
پنیر ورقه‌ای: ۵ ورقه
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
نمک، فلفل و جوز هندی: به مقدار لازم
رزماری و برگ بو: به مقدار لازم
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را با سیر، رزمای، برگ بو و مقداری نمک و فلفل نیم پز کرده و کنار بگذارید، پس از اینکه خنک شد آن را چرخ کنید.
ژامبون را با فلفل دلمه‌ای چرخ کرده، با مرغ چرخ شده، سس مایونز، سس خردل، پنیر پنیرا، نمک، فلفل و جوز هندی مخلوط کنید.
مقدار ۱۰۰ گرم از خمیر جدا کرده در میان آن پنیر ورقه شده قرار دهید و مطابق عکس رول کنید. سپس عملیات سوخاری را انجام داده و در روغن سرخ کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن