Uncategorizedآشپزی گیاهی

طرز تهیه شاک شوکا گیاهی

خوراکی ساده گیاهی برای افرادی که رژیم دارن

مواد لازم

بادمجان مکعبی خرد‌شده: به مقدار لازم
گوجه‌فرنگی: شش عدد متوسط
فلفل سبز: هفت تا هشت عدد خرد‌شده
سیر: شش حبه
سرکه: دو قاشق غذاخوری
نمک و شکر: به مقدار لازم
روغن زیتون


طرز تهیه

بادمجان مکعب را داخل روغن زیاد که داغ شده است، سرخ کنید. شما می‌توانید برای این کار از روغن زیتون یا روغن آفتابگردان استفاده کنید. مواظب باشید بادمجان‌ها زیادی سرخ نشوند. بعد از سرخ‌کردن، روغن اضافه را برداشته و با کمی روغن، فلفل سبزهای خرد‌شده را نیم‌پز کنید. در ظرف دیگری گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کرده و با سیر رنده یا له‌شده مخلوط کنید. سس آماده‌شده را روی فلفل سبزها اضافه کنید. نمک و شکر را نیز در این مرحله به ترکیب اضافه کنید. حالا صبر کنید تا آب گوجه‌ها گرفته شود. بعد از گرفته‌شدن آب اضافه، سرکه و بادمجان‌های سرخ شده را بریزید. اجازه دهید تا مواد حدود پنج دقیقه خوب با هم ترکیب شده و طعم همدیگر را بگیرند. در شاک شوکای اصلی سس گوجه‌فرنگی را داخل مواد ریخته و می‌پزند. اگر سس را روی مواد به‌صورت تزئینی اضافه کنید، شاک شوکا سرخ شده خواهد شد. شما می‌توانید برای تزئین آن از جعفری ریز خرد‌شده استفاده کنید. شاک شوکا ما آماده است. نوش جان.

نکته: قبل از اینکه بادمجان‌ها را سرخ کنید، آن‌ها را به مدت نیم‌ساعت در آب نمک نگه دارید. بعد از برداشتن، آب آن را گرفته سپس سرخ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن