نوشیدنی ها

طرز تهیه قهوه با ۷ طعم متفاوت

نوشیدنی راحت با طعم بسیار جذاب قهوه با بستنی ونارگیل وقهوه با موز وهندی واتریشی

 قهوه با بستنی

غیر از قهوه ای معمولی که می خورید مانند ماکیاتو، کاپوچینو ، موکا . حتی دستور العمل های بیشتری برای خوردن قهوه وجود دارد که می توانید از آن ها لذت ببرید ، به خصوص برای طرفداران قهوه .  درست کردن قهوه مزه فوق العاده ای دارد که با طعم و مزه شدید و کمی دارچین ، نارگیل بدست می آید. درست کردن این نوشیدنی راحت است و طعم بسیار جذاب و خوبی دارد

قهوه با بستنی نارگیلی

مواد لازم :

قهوه
۱ ق غ شکر قهوه ای
۱ اسکوپ بستنی نارگیلی
۱/۴ ق چ دارچین
۱/۲ ق چ نارگیل خرد شده

طرز تهیه  

برای درست کردن این دستور ساده، با آماده سازی قهوه شروع ، شکر قهوه ای و بستنی نارگیلی را اضافه کنید.

سپس دارچین را اضافه و به خوبی مخلوط کنید. در نهایت، نارگیل خرد شده را روی آن بریزید بعد این نوشیدنی خوش مزه را میل کنید.


قهوه با موز

مواد لازم

قهوه ( به سلیقه )
۱ قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای ( ۱۰ گرم )
شکلات چیپسی به دلخواه
۴ قاشق سوپ خوری شربت موز
در این دستورالعمل شیرینی موز وطعم قهوه مزه شگفت انگیزی ایجاد می کند

شکلات چیپسی

طرز تهیه 

ابتدا شکر قهوه ای و شربت موز را باهم ترکیب وقتی ترکیب یکنواختی به دست آمد قهوه را بیافزاید و در آخر شکلات چیپسی ها را برای تزیین روی قهوه بریزید


قهوه هندی

این نوشیدنی تمامی طرفداران قهوه را غافلگیر خواهد کرد .

مواد لازم:

یک قاشق چای خوری چای ماسالا
نصف فنجان شیر گرم
نصف قاشق پودر کاکائو

طرز تهیه 

برای درست کردن این قهوه هندی، با گرم کردن شیر و اضافه کردن چای ماسالا زمانی که شیر تقریبا در حال جوش است، شروع کنید. سپس اجازه دهید چای به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بماند.

در طول این مدت قهوه را درست کنید. هنگامی که آماده شد شیر را صاف کنید تا تفاله ی چای جدا شود آن را در قهوه بریزید. به خوبی مخلوط کنید و پودر کاکائو روی آن بریزید.


قهوه براونی

این دسر قهوه برای مهمانی های دسته جمعی یا موقعیت خاص مناسب است. مواد لازم در زیر آورده شده است:

مواد لازم

۲عدد تخم مرغ
۱ / ۴ فنجان کاکائو ( ۳۰ میلی لیتر )
۱ / ۲ فنجان قهوه ( ۱۲۰ میلی لیتر )
۲ فنجان شکر ( ۴۸۰ گرم )
۲ فنجان آرد ( ۴۸۰ گرم )
یک فنجان کره ( ۱۸۰ گرم )
یک قاشق چای خوری وانیل ( ۲.۵ گرم )
۱ / ۲ فنجان ماست طبیعی ( ۱۲۰ گرم )
یک قاشق چای خوری پودر شیمیایی مخمر ( ۲.۵ گرم )

طرز تهیه 

کره را در مایکروویو ذوب کنید. سپس کاکائو و پودر قهوه را اضافه کنید.

همه چیز را با آرد و شکر مخلوط و بعد هم بزنید تا خمیر یکنواختی بدست آید.

سپس ماست، مخمر، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. تا زمانی که تمام مواد تشکیل دهنده به خوبی مخلوط شوند ، هم بزنید.

در نهایت آن را در تابه ای که چرب کرده اید بریزید تا نچسبد

بیست دقیقه در دمای دویست درجه سانتی گراد گذاشته

زمانی که آماده شد ، آن را بیرون آورید.

وقتی به دمای محیط رسید آن را سرو کنید


 

 معجون قهوه و انار

معجون قهوه و انار بسیار مقوی و دل‮چسب برای کنار غذا یا بعد از آن، بهترین نوشیدنی است. نیاز نیست خیلی وقت بگذارید سریعاً آماده می شود.

مواد لازم 

موز کوچک ۱ عدد
قهوه ۵۰ میلی لیتر
آب انار ۵۰ میلی لیتر
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
یخ مقداری
نعنا چند برگ برای تزیین
معجون قهوه

طرز تهیه 

برای درست کردن این معجون باید تخم مرغ را به همراه شیر ،یخ ، عسل ، آب انار،قهوه و موز در داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا مخلوطی نرم و یکدستی به وجود بیاید.

هنگام سرو این معجون هم میتوانید از چند برگ نعناع استفاده کنید.


“قهوه بیرجندی”

“قهوه بیرجندی” خستگی یک روز سخت را از بدن شما بیرون می کند و کاکائوی درون آن انرژی لازم برای ادامه کارها را تأمین می کند…

مواد لازم 

قهوه – ۴ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو – ۳ قاشق سوپخوری
آب سرد – ۳ پیمانه
شکر – ۱۰ قاشق سوپخوری
هل – ۲ دانه
گلاب – ¼ پیمانه

طرز تهیه 

کاکائو را با قهوه مخلوط کنید و در آب سرد بریزید تا حل شوند.سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم بجوش بیایند و کمی غلیظ شوند.بعد شکر را به همراه دانه های هل داخل آنها میریزیم تا به همراه قهوه و کاکائو بجوشند و حل شوند.کمی بعد گلاب را هم به آنها اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و داخل یک قوری ریخته و روی بخار کتری قرا میدهیم تا قهوه دم بکشد.


 قهوه اتریشی(قهوه زنجبیلی)

ابتدا نسکافه رابا ادویه جات فوق مخلوط کنید و آبجوش را به آن بیفزایید

مواد لازم 

آب جوش ۳ پیمانه
دارچین ۱ تکه قلم
نسکافه نصف پیمانه
زنجبیل تازه خرد شده ۱/۸ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۸ قاشق چای خوری
ادویه مخلوط ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه 

نسکافه را با زنجبیل ،جوز هندی و ادویه مخلوط میکنیم و داخل آب جوش میریزیم و خوب هم میزنیم .سپس آب جوش مخلوط شده با ادویجات را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به نقطه جوش برسد.وقتی به نقطه جوش رسید قهوه آماده شده را از روی حرارت بردارید تا ادویه ها ته نشین شوند سپس داخل فنجان مورد نظرتان سرو کنید و با قلم دارچین آن را تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن