مواد لازم برای دلمه مرغ :
سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ یک عدد
کره ۸۰ گرم
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
هویج متوسط ۴ عدد
آرد سفید یک لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه دلمه مرغ :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت ها پهن و نازک شود، اما به اندازه ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکه های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمه ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.