کیک و شیرینی

شب یلدا.. جشن باهم بودن و زندگی است پاس دارید شورو شادی تا سحر،

ییشاپیش یلداتون مبارک.......... کیک مخصوص شب یلدا

کیک انار و شکلات تلخ شب یلدا

مواد لازم:

آرد ٢/٣ ۱ پیمانه (٢۰۰ گرم)
پودر کاکائو ٩ ق غ (٧۰ گرم)
بیکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
روغن یا کره ذوب شده ۱٢۰ میلی لیتر
شکر ٣/۴ ۱ پیمانه (٣۴۰ گرم)
تخم مرغ ٢ عدد
آب انار ٢۰۰ میلی لیتر

 گاناش یا رویه شکلاتی:

کره ٢۰۰ گرم (در دمای اتاق)
شکلات تلخ (٧۰%-۶۰%) ٢٨۰ گرم
عسل ٢ ق غ
خامه ۱ پیمانه
دانه انار برای تزئین


طرزتهیه:

. فر را با حرارت ۱٨۰ درجه سانتیگراد گرم کرده, سه قالب گرد ٢۰ سانتی را چرب میکنیم.
مواد خشک کیک شامل آرد, پودر کاکائو, نمک, بیکینگ پودر و جوش شیرین را در ظرفی مخلوط کرده کنار میگذاریم.
.

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و شکر را میزنیم تا سبک شود. روغن را نیز اضافه و مخلوط میکنیم. در ادامه برای جلوگیری از گوله شدن آرد, آب انار و ترکیب مواد خشک را در دو مرحله می افزاییم. ابتدا نیمی از آب انار و نیمی از ترکیب آرد را افزوده کاملا هم میزنیم و دوباره نیمه دوم آب انار و آرد تا مایه کیکی یکدست حاصل شود.
.

مایه را بطور مساوی داخل سه قالب ریخته و به مدت ٢۵-٢۰ دقیقه یا تا زمانیکه سیخی که درون کیک فرو میبریم تمیز بیرون آید میپزیم. اجازه میدهیم کیک ها داخل قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شوند سپس آنها را روی شبکه خنک کننده قرار میدهیم.
.

برای تهیه گاناش یا رویه شکلاتی

شکلات خرد شده به همراه عسل و کره را روی حرارت غیر مستقیم (روی بخار حاصل از آب در حال جوش) به روش بنماری ذوب میکنیم. حدودا ٨-٧ دقیقه زمان میبرد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته خامه را افزوده و ترکیب میکنیم و به مدت ۴۰-٣۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کمی خودش را بگیرد. با همزن گاناش را ٣-٢ دقیقه میزنیم که در نتیجه رنگ آن از قهوه ای تیره به قهوه ای روشن تر و خوش رنگ تغییر میکند.
.

کیک ها را روی هم چیده بین آنها را با گاناش پر میکنیم و سپس سطح روی کیک و دیواره ها را میپوشانیم. در انتها روی کیک را با دانه های انار تزئین کرده و سرو میکنیم.


 کیک انار شب یلدا

مواد لازم:

آرد کیک: ۱ پیمانه
تخم مرغ درشت:۲ عدد
شکر:سه چهارم پیمانه
آب انار(ترجیحا طبیعی):۱ پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری
پودر قند یا خامه جهت تزئین


طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را چندبار با هم الک کنید.

در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل خوب هم بزنید تا کف کند.

بعد یک چهارم شکر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد یک چهارم دیگر و هم بزنید و در پایان یک چهارم آخر را اضافه کنید(یعنی شکر به تدریج اضافه شود).

آنقدر هم بزنید تا نرم و روان شود.

به تدریج آرد را اضافه کنید و هم بزنید و درپایان آب انار رو اضافه کنید.

کف و دیواره‌های یک قالب ۲۰-١٨سانتی (قالب باید کوچک باشد) کاغذ روغنی گذاشته شود و مایه را در آن بریزید.

قالب را در فری که از قبل گذاشتید گرم شود، در طبقه وسط با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کیک قهوه‌ای شود.

با استفاده از یک خلال امتحان کنیدکه کیکتان پخته است یا نه.

بعد آن را از قالب در بیاورید و بگذارید خنک شود.

میتوانید با استفاده از پودر قند و دانه‌های انار آن را تزئین کنید و یا با استفاه از خامه فرم گرفته که با پشت قاشق بهش شکل دادید و دانه‌های انار تزئینش کنید.

 


چیز کیک شب یلدا .

مواد لازم برای کراست چیز کیک

بیسکوییت پودر شده ۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱۱۵ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ چیز کیک
پنیر خامه‌ای ۴۵۰ گرم
ماست خامه‌ای یک پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری


طرز تهیه 

برای تهیه کراست می‌توانید از بیسکوییت شکلاتی یا ساده پتی بور و یا دایجستیو بسته به ذائقه خود استفاده کنید. بیسکوییت را به کمک غذاساز پودر کنید.

پودر دارچین و کره ذوب شده را به بیسکوییت پودر شده اضافه کنید.
مواد کراست را درون قالب کمربندی بریزید و به کمک قاشق یا استکان کاملا مواد را یکدست کنید. توجه داشته باشید که کراست جداره‌های قالب را نیز بپوشاند.

قالب را درون یخچال استراحت دهید تا کره خودش را بگیرد.
در این مرحله برای تهیه فیلینگ، ابتدا پنیر خامه ای، وانیل و شکر را بزنید تا بافتی نرم و یکنواخت پیدا کند.
تخم مرغ‌ها را یکی یکی به پنیر اضافه کنید و هربار تا زمانی که تخم مرغ کاملا جذب مواد شود به همزدن ادامه دهید.
در این مرحله رنده پوست لیمو و ماست خامه‌ای را اضافه کنید.

کرم پنیری را درون قالب کمربندی که از قبل کراست را درون آن درست کرده اید بریزید و با فویل آلومینیوم جداره قالب را کاملا کاور کنید.
قالب را درون حمام آب قرار دهید و درون فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده است به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار دهید.

زمان پخت بسته به درجه حرارت فر‌های مختلف ممکن است متفاوت باشد.

نکته‌

بعد از خارج کردن کیک از فر ممکن است هنوز کمی بافت کیک نرم باشد که این امری است طبیعی و پس از خنک شدن کامل و قرار گرفتن درون یخچال رفع خواهد شد.
چیزکیک را به مدت ۳ تا ۶ ساعت درون یخچال استراحت دهید و در نهایت با میوه‌های دلخواه تزیین و سرو کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید